Українці в Канаді_Canada
-
В мене візу вже вклеїно, а по дитині рішення ще нема. З 27.05. ( і діти до 17 років біометрію не здають)
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, хтось вже надсилав паспорт на вклейку візи з Тернополя і якщо так то послугами якої фірми користувались? Дякую.
-
Наскільки я знаю у кожного окремо перевіряють наявність запрошення при вході
-
Я здавала у Варшаві, то так Але по факту здали на годину раніше)))
-
Підкажіть може хтось знає. При подачі на біометрію вибрала 2-х людей, але заповнила тільки себе. Хоча мало не пустит дальше якщо не заповнити себе і чоловіка, бо вибрано було двох аплікантів, що їдуть на біометрію. То тепер якщо я приїду на біометрію з чоловіком, то його не приймуть?
-
Зняли обмеження і на біометрію, на подачу паспорту на велейку З приводу листа - чекайте. Знову ж таки малечі на велейку прийшло запрошення за два дні, чоловікові за 5 днів, а я чекала ого як довго, місяць точно
-
Ці обмеження зняли ще в кінці березня, тому не хвилюйтесь У мого чоловіка пройшло майже два місяці, у мене місяць І все ок)
-
Добрый день,а есть группа телеграмм провинции британская колумбия?
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка на вклейку можливо подаватися в любій країні і місті,я маю на увазі Європу,чи тільки там де здавав біометрику? Дякую!