Українці в Канаді_Canada
-
Привіт! Підкажіть будь- ласка хто відправляв паспорт на вклейку візи у Лондон,що потрібно для цього ? Як я получу паспорт обратно?
-
Можна
-
Привіт всім, Хто може розповісти дуже коротко про транспорт у Канаді? Я живу в Торонто і знаю як тут це працює, але я допомогаю укр родинам з інших міст - і не можу нічого їм сказати В інших містах Канади така сама структура? Є ТТС? або щось інше? Ціни відрізняються? Буду ну дуууже вдячна якщо хоч двома реченнями зможе описати) В Гугл немає нормальної інфи нажаль
-
Дякую ❤️
-
А ще таке питання. Я заяву на візу подала. Коли треба біометрію, як прийде відповідь, чи раніше?
-
Щиро дякую за відповідь ❤️
-
Розумію, але на який термін?
-
Підкажіть будь ласка. Я робила другу вакцину ще в січні. Третьої чи четвертої доз не маю. Мені потрібно ще ці дози для в‘їзду в Канаду? Оскільки можливо як їхатиму мине більше ніж пів року.
-
знаю онлайн курси безкоштовні англ - напишіть в лс - відправлю, бо тут посилання не можна
-
Скажіть будьласка, якшо подавати заявку на візу а закордонний паспорт не біометричний… все одно можна подавати? І якшо термін дії паспорта лишився рік… тобто і візу відкривають на рік! А чи можна буде вже в Канаді зробити паспорт і якось подовжити термін візи чи лишатись в країні легально????
-
Нікуди після заявки не треба звертатись для отримання документу для разового в'їзду!!! Цим документом являється лист А -4, де вклеєна віза і вписані відомості про особу. Цей лист видає візовий центр , після того як ви вислали свій внутрішній паспорт. А в Канаді вже подаєтесь на закордонний паспорт.