Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю! Можливо хтось знає, які документи потрібно для оформлення дітей в школу?
-
В Києві вже можна здати біометрію?
-
В нас така ж ситуація 4членів сімї ..завантажили тільки наші з чоловіком паспорти ,свідоцтво про шлюб ...а про дітей тільки заповнення форми ,..мене відразу запросили на біометрію ...от і гадаю чому там(дітям біометрія не потрібна ) але ж документи вони повинні бачити наглядно а не просто номер паспорту ...чі я вже щось накручую
-
Добрий вечір. Цікавить таке питання. При заповненні заявок не правильно вказали ім'я чоловіка у всіх заявах,одна буква лишня. Що робити в цьому випадку? Дякую за допомогу🙏
-
Здравствуйте всем Не поможете пожалуйста как добавить несколько файл не могу найти где я могу добавить 3 или 4 файлов
-
Вітаю! Отримали сьогодні на себе і цивільного чоловіка запит на вклейку візи у паспорт (протягом 30 днів). Але такий лист не прийшов на сина, якому 7 років і ясна річ біометрію він не здавав. У мене паніка, тому що цього й боялась. Що порадите? Можливо у когось таке було? P.S. Заявку подавала групову на всю сім'ю, окремо на кожного члена (3 окремі аплікаційні форми). Наперед вдячна за відповіді
-
Вітаю. Таке питання можливо хтось зоорінтує. Програма воркпермит до кінця березня. Якщо виїхати до Канали після того часу. То яким чином вже потім отримати дозвіл на роботу? Дякую.
-
Там у заяві наче просять виписку з банку чи щось таке.