Українці в Канаді_Canada
-
Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: [email protected]
-
Але ж вистачає , просто меньше слухати червоний хрест і більше своїх ті хто приїхав трохи раніше, набагато більше інформації отримаєш . Ті що наші давно в Канаді давно не наші ) Подаватись на допомогу , записатись на мовні курси і вперед . Підробітка на вихідні і буде звісно тяжко але не помрете від голоду .
-
Доброго дня усім, знаходжусь в Канаді уже більше пів року, тому поділюсь із вами, Коли ви прибуваєте в Торонто, ( у хто по програмі кует) особливо після того, як зробите документи, ідіть і подавайте на кредитку карту RBS банк надає 2000$ кредитною ліміту, усім новоприбулим кому є 18+, як мені пояснили, навіть, якщо у вас не має роботи поки Це все для того, щоь у вас почала рости кредитна історія. Я витратила півроку, бо не знала
-
Доброго вечора, порадьте будь ласка через які сайти шукати краще квитки і кудою з Варшави можна летіти, якщо немає транзитної візи?
-
Дякую)
-
🌐 Language Community Team🗣 Курси іноземних мов: 🇬🇧🇲🇫🇸🇪🇭🇺🇩🇪🇪🇸🇳🇱🇵🇹🇮🇹🇫🇮 ✅ Рівні: А1 / А2 / В1 / В2 / С1 ✅ Заняття для дорослих і дітей дистанційно через: Skype, Viber, WhatsApp, Zoom, Telegram. 🖍️ ✅ Speaking club ✅Граматичні форми ✅ Підготовка до мовних іспитів ✅Індивідуальні методики навчання ✅Безкоштовні матеріали ✅ Послуги перекладача: ( Переклад сайтів , субтитрів, Медичний переклад , Юридичний переклад , Науковий переклад , Художній переклад , Технічний переклад ) Зв'язок: 🤳📲 Whats App +33 7 66 23 86 75 Telegram: +33 7 67 91 03 07 @Languagecommunity
-
Доброго дня. Таке запитання. Подав запит на здачу біометрії, у заявці вказано зробити до 4 березня. Так як зараз всі масово почали робити заявки, призначили на 10 березня. Я заповнив форму із заявки, що не встигаю до 4 числа з проханням продовжити до дати здачі біометрії. Вказано було чекати до 28 днів на відповідь. Є ще якийсь спосіб пришвидшити обробку листа? (Написати додаткового листа в той же Львів куди робив заявку на біометрію). У когось було подібне? Якщо так то скільки чекали відповідь, як вирішили питання? Дякую.
-
Доброго дня! 1 березня вилітаю до Торонто, житло маю, а роботу ні, можливо хтось щось порадить? Англійська маю базові знання. Готова до будь-якої роботи)
-
Дякую, а де можна глянути офіційну інформацію з цього приводу? Щоб потім не виникло ніяких проблем і можна було посилатися на це у випадку чого