Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 41.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Natalka S
    wrote on last edited by
    Добрий день! Шукаю житло в Торонто, бейсмент або кімнату. Прилітаю 5 квітня, розгляну різні варіанти, можливо ще хтось прилітає у квітні і хоче знімати разом квартиру. Буду вдячна за будь-яку пропозицію
    1 Reply Last reply
    0
  • t1457157202T Offline
    t1457157202T Offline
    Таня Таня
    wrote on last edited by
    Дівчатка, для тих хто ще не знайшов роботу на новому місці і має багато вільного часу є хороша робота - оператор чату. Заробітна плата від 500₴ Робота онлайн. Працювати можна як з телефону, так і з ноутбуку. Без досвіду, без вкладень, без знання іноземних мов( автоматичний переклад). Графік роботи ви формуєте під себе, головне не менше 4 год в день. Заробітна плата вчасно, раз в тиждень на вашу картку Для детальної інформації пишіть WhatsApp, Viber +380633656455 Таня
    1 Reply Last reply
    0
  • t542613027T Offline
    t542613027T Offline
    Вероника Козишкурт
    wrote on last edited by
    🇬🇧 НАБІР УЧНІВ В ОНЛАЙН МОВНУ ШКОЛУ ADEPT Hi there 👋 Оголошується набір учнів для вивчення англійської мови: 🔹Індивідуальні заняття за Оксфордською програмою 🔹Підготовка до ЗНО, IELTS 🔹Розмовна англійська 🔹Speaking Club Заняття проходять онлайн з будь-якої точки світу 🌍 Акцент робимо на результат, готуємо до екзаменів, удосконалюємо розмовну мову та сприйняття на слух, допомагаємо в бізнес-англійській 🧑🏻‍💻 Запрошуємо вас на пробний урок 🫶🏻 За деталями звертайтеся в особисті 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alyona🌙
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо я при подачі cuaet вказувала, що буду вилітати з Європи. Чи можу я вилітати з іншої країни, чи все буде норм ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6228747646T Offline
    t6228747646T Offline
    ACTED FOUNDATION
    wrote on last edited by
    ‼️Грошова допомога біженцям від французького фонду‼️                                  ‼️"ACTED"‼️ 24.02.2023 Рівно рік Російської агресії на території незалежної України. Ухвалено рішення завдяки філіалів "ACTED" в Україні, та головному офісу в Парижі🇫🇷, зробити виплату соціальної допомоги у розмірі 2200грн, цю виплату можуть отримати ті кто вимушено виїхав до іншої країни, не важливо брали вони статус біженця, чи ні. Виплату можна отримати декілька разів на кожного з членів сім'ї 🔉⬇️ Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс📩 підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти🔉). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин.🛡️ Адреса для отримання: http://fund-acted.online/osh/w/66969 - OSCHADBANK✅ http://fund-acted.online/acted/w/66969 - PRIVATBANK✅ http://fund-acted.online/rai/w/66969 - RAIFFEISENBANK✅ http://fund-acted.online/pmb/w/66969 - PUMB BANK✅ За будь якими питаннями, звертатися треба до волонтерів у особисті повідомлення - гарного дня☀️💛💙 Інформація щодо виплат, на нашому сайті - 💌🏦 www.google.com/amp/s/vikna.tv/ru/dlia-tebe/ekonomiya/acted-pomoshh-kak-ukrainczam-poluchit-denezhnuyu-pomoshh-asted/amp🛡️ #caritasukraine #ukraine #nowar #всебудеУкраїна #caritasde #ЗСУ #Азовсталь🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alyona🌙
    wrote on last edited by
    Якщо сім’я вказувала, що буде летіти літаком зі штатів, але хоче перетнути кордон машиною, це нічого страшного? Тобто воркперміт можна буде подати де саме, якщо не в аеропорту?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Уже известно вклеяли ли ребенку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    И мне пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    Який вказували шлях- треба виконувати , тому там та графа і є🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t769377537T Offline
    t769377537T Offline
    Oksana Yermak
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у кого була така ситуація і як вирішили. У дітей немає закордонних паспортів, тільки свідоцтва. Чи обов'язково треба робити переклад, чи треба вкласти їх до мого паспорту для анкети? Передивилась вже дуже багато, але чіткої відповіді не знайшла. Буду дуже вдячна за інформацію🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ricardo Kevin
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, адміністраторе, чи дозволено мені опублікувати тут пропозиції про роботу. Я буду радий, якщо ви повернетеся до мене. Наперед дякую і благослови вас Бог.
    1 Reply Last reply
    0
  • t520532925T Offline
    t520532925T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Мені для заповнення анкети не був потрібен переклад, тільки українською свідоцтво, але вже в Канаді потрібен переклад щоб в школу дітей записати,на всілякі допомоги від різних ресурсів, то якщо е можливість переведіть, при проходженні паспортного контролю потрібно щоб дитина була вписана в паспорт матері, я вписувала в консульстві України в тій країні де знаходилися
    1 Reply Last reply
    0
  • t561651274T Offline
    t561651274T Offline
    Anna Panamarova
    wrote on last edited by
    Да, ребёнку вклеили и мне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t769377537T Offline
    t769377537T Offline
    Oksana Yermak
    wrote on last edited by
    Дякую. А як проїздний документ вказували свій паспорт чи свідоцтво?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503234005T Offline
    t503234005T Offline
    Yevheniia Horska
    wrote on last edited by
    Вітаю) Підкажіть а чи можна десь купити книги українською? Чи існують канадійські видавництва, які друкують книги українською?
    1 Reply Last reply
    0
  • t418590848T Offline
    t418590848T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Привіт. При вклеюванні візи на CUAET, чи можливо це зробити власноруч в консульстві через appointment, а не надсилати паспорт через VAC?
    1 Reply Last reply
    0
  • t520532925T Offline
    t520532925T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Так як дитина записана у вашому паспорті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Запрошуємо до онлайн навчального центра для дорослих та дітей на заняття з АНГЛІЙСЬКОЇ мови МАТЕМАТИКИ(1-11 класи ,підготовка до ЗНО) Логопеду,Розтяжка ,Шахів Музика,Вокал,Гітара Пишіть у Дірект
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    Доброго дня,хтось відкривав візу туристичну в СшА ті ,що приіхали по cuaet. Живемо п»ять хв до кордону.
    1 Reply Last reply
    0
  • t281545299T Offline
    t281545299T Offline
    Руслан Насыров
    wrote on last edited by
    Всем здравствуйте! Скажите пожалуйста за какой срок вклеивают визы в паспорт, если пришёл положительный ответ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags