Українці в Канаді_Canada
-
Добрий день Якщо приліт до Канади буде після 31 березня,то грошей не отримаєш???а робоча віза скасується? Дякую
-
Доброго дня,люди котрі відправляли свої документи в Відень,якою поштою отримували назад паспорт???
-
Така ситуація склалася,я не оплачував доставку назад,думав сам забрати,але посольство вирішило інакше і відправили паспорт назад,але в документах не було точної адреси доставки(без номера квартири) і тепер мій паспорт десь літаю,а через 2 тижні виліт.Може хтось щось підкаже,буду дуже вдячний
-
Дякую)
-
‼️Новий проєкт Грошової допомоги сімьям з дітьми “The Project $1k”‼️ Українці, які в результаті повномасштабної війни змушені були шукати притулку по всьому світу. та не важливо, виїхали ви чи ні , можуть претендувати на грошову допомогу від проекту The $1K project у розмірі 1000 доларів США. Для отримання допомоги потрібно: 1. Бути клієнтом Українського банку‼️ 2. Мати активну картку (без заборгованості) 3. Увійти в особистий кабінет за допомогою основного фінансового телефону та дотримуватися інструкцій. Адреса для отримання : next.privat24.ua/the-$1k-project - PRIVATBANK✅ http://oschadbank.ua/$1khelps - OSCHADBANK✅ raiffeisen.ua/$1project - RAFFEISENBANK ✅ Цей проект реалізуюється за підтримки ООН, Червоного Хреста, ЮНІСЕФ, Міжнародної організації з міграції ‼️Якщо є якісь питання - пишіть у особисті повідомлення. #fundinternational #всебудеУкраїна #nowar #Азовсталь #GLORYTOUKRAINE #МиЄдині #ukrainewin
-
Всім привіт! Ділюся корисними ресурсами які мені дуже допомогли. За цією програмою можна знайти роботу в Канаді де основні витрати візьме на себе роботодавець і вам допоможуть з пошуком житла: t.me/jobsforukrainian/1923 А тут багато курсів з англійської які стали безкоштовними: t.me/korysnostykanal/27
-
Артем,а це точна інфа що дадуть перміт,якщо в мене віза вже готова,але я заїду після 31 березня??
-
Номери підтримки Українців по програмі CUAET Telephone: +1 613-996-8885 Email: [email protected] SMS: +1 613-686-3658 WhatsApp: 613-909-8881
-
Так. З дописів на фейсбуці у людей , які телефонували до міграційної служби. У всіх різні причини, чому не можуть заїхати до 31 березня. Судячи по відповідям, воркперміт будуть надавати. Але офіційно ще не зустрічав джерело. Треба чекати, велика вірогідність подовження програми.
-
Сюда на английском надо тоже писать?