Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t777232863T Offline
    t777232863T Offline
    Елена Николаевна
    wrote on last edited by
    Вітаю.Хто звертався за допомогою до the housing help centre у Торонто?Вам допомогли чимось?При реєстрації просять скинути фото першої сторінки паспорта та візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t787022117T Offline
    t787022117T Offline
    Egor Rovnik
    wrote on last edited by
    так хтось знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1084598716T Offline
    t1084598716T Offline
    Anna Bulyga
    wrote on last edited by
    Всім привіт, може хтось робив транзитну візу доя перельоту до Канади черед Англію, США? Якщо володієте інфо поділіться будь-ласка🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andre
    wrote on last edited by
    Доброго дня я планую їхати в Канаду в кінці літа . Зараз знаходжусь в Фінляндії мені 19 років зі мною планує їхати моя дівчина їй майже 17 я хотів запитати будуть якісь проблеми коми ми приїдемо ? Мені потрібна доверіность від її батьків на моє ім’я ? І ми давно хотіли до Канади я працюю зараз в Фінляндії і хотів запитати на яких сайтах краще знайти авто в Канаді , хочу по прильту купити авто . І тяжко знайти роботу в Канаді ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А
    wrote on last edited by
    То не є самий простий шлях, як на мене краще трохи переплатити і летіти прямим. Ми зараз також штурмуємо ківі. І є варіанти недорогих квитків без сша, англіі. Наприклад через іспанію або португалію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    🛫 Лететь в Канаду в 17 лет На [email protected] мы получили сразу несколько писем, касающихся одного вопроса: выезда в Канаду детей подростков молодых людей в возрасте 17 лет. 🟢 Если вам исполнилось 18 лет, с точки зрения Канады вы взрослый самостоятельный человек. 🟡 Если вам только 17, то для перелёта в Канаду вам требуется два дополнительных документа: — Разрешение от родителей на поездку. — Подтверждение опекунства в Канаде. С разрешением всё более-менее понятно (смотрите по хэштегу #consent). А опекунство — это обязательство канадца присматривать за несовершеннолетним иностранцем; оформляется оно отдельным документом. ⚠️ Важная оговорка: в нынешней ситуации всё сложно и непредсказуемо. С вышеуказанными документами всё будет в порядке, но вполне может быть, что на усмотрение всех вовлечённых инстанций полететь в Канаду можно будет и без одного или обоих документов. Короче говоря, если вы позвоните в авиакомпанию и добьётесь железных гарантий, что вас без разрешения родителей и/или документа об опекунстве зарегистрируют на рейс, и сможете на границе убедить канадского иммиграционного офицера, что несмотря на свои 17 вы самостоятельный и самодостаточный человек и сможете прекрасно о себе позаботиться — это тоже может сработать, поскольку у должностных лиц есть определённая свобода действий в этом отношении. Поэтому если вам встретятся или уже встретились истории о том, как несовершеннолетний путешественник оказался в Канаде без письменного разрешения родителей — такое вполне может быть правдой. При въезде в Канаду вы сможете получить work permit (речь идёт о CUAET), а с work permit'ом — работать в стране. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Їй потрібен опікун в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Доброго дня, побачила інформацію що наявність канадської візи може вплинути на право на тимчасовий захист у деяких країнах. Скажіть будь ласка, хто стикався з цим, а саме тимчасовий захист в Німеччині
    1 Reply Last reply
    0
  • t703402169T Offline
    t703402169T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    В Чехії так. При наявності Канадської візи — анульовується тимчасовий захист Чехії, або не відкривається, якщо ще не було. За Німеччину, на жаль, не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Чи не знаєте, де знайти інформацію? взагалі ніде не можу знайти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Доброго часу дня! Чи можна знайти десь інфу як подаватись на грошову допомогу? Які документи потрібно мати при собі? Щиро вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    youtu.be/KQcw9vJSAKY
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Карточку для мед.страхування ОНІР заповнюють до чи після проходження мед.тесту?! 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Як вам буде зручно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    В Міссісагі де є цетри де роблять тести і картки, якщо можна?! Щиро вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ангелина
    wrote on last edited by
    Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка, коли до кризової форми додаєш декілька документів, то у рядку має показувати їх усі, чи один, а додаються усі, чи який процес додавання, що за чим я повинна робити. Бо, мені кажется, що я щось роблю не так. Дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Доброї ночі.Знайомому сказали,що не продовжать тимчасовий захист у Німеччині за наявності візи Канад. Взяв білет на 27.03 уже(
    1 Reply Last reply
    0
  • t5855731553T Offline
    t5855731553T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Я допомогаю знайти роботу у Канаді та житло в Торонто. Щодо житла, я можу забезпечити безкоштовну допомогу. Щодо роботи, я можу надати кілька порад - як безкоштовних, так і платних. Будь ласка, пишіть в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1084598716T Offline
    t1084598716T Offline
    Anna Bulyga
    wrote on last edited by
    Чи безпечно брати квитки через ківі ? Бо чула різні ситуації ..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Savitar Savitar
    wrote on last edited by
    Ми летіли у січні було все чудово
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.