Українці в Канаді_Canada
-
Летіли з Польщі в Ньюфаундленд, купували квитки в один кінець на Expedia . Там всі транзитні рейси і це дуже зручно, бо, по перше, багаж летить зразу в кінцеву точку, по друге, на другий і третій літаки можна було обрати місця в літаку безкоштовно, по третє, якщо виникають якісь форс-мажори з рейсом (поламався літак, спізнився літак, відмінили через погоду і т.д.) вам безкоштовно підшукують інший підходящий рейс, щоб доправити вас в кінцеву точку.
-
Добрий вечір! Чи я правильно зрозуміла, при купівлі бідету на expedia, навіть якщо пересадка 5 годин, аеропорт той же, багаж забирати не треба?
-
Швидше за все, що так. Коли ми шукали інформацію про те, як і де купити квитки, то багато хто рекомендував в телеграм канал чотирьох дівчат, які займаються підбором авіаквитків. Ми до них зверталися, але на той момент вони нам не могли нічого запропонувати, тому ми шукали самі, але з ними консультувалися. То саме вони і сказали, що на Expedia всі рейси транзитні, тобто багаж летить в кінцеву точку, в першому аеропорту вам видадуть посадкові квитки на всі літаки рейсу одразу. Доречі, у нас була пересадка 12 годин і багаж не потрібно було забирати. Ми його отримали аж в Сент-Джонсі.
-
Дякую! Я зрозуміла про яку ви групу кажете, я теж їм писала, одна відповіла, що без 150$ передплати не консультує, а інша навіть не знає, чи потрібна віза в Дублін. Тож я зараз самостійно шукаю
-
Дякую Вам 🌺
-
Доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, кто в курсе: Продлевают ли програму "CUAET"? Я имею ввиду выдачу ворк пермит и выплат? И если да, то на какой срок?
-
⁉️Яка зарплата у прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо? 😁 🔹Більшість канадців не знають, скільки Джастін Трюдо заробляє на рік на посаді прем'єр-міністра. 🔹Про це свідчать дані опитування, проведеного компанією Research Co. 🔹Із 1000 опитаних канадців тільки 18% правильно відповіли, що прем'єр-міністр заробляє від $301 000 до $400 000 на рік. 🔹Цього року зарплата Джастіна Трюдо становить $379 000. 🔹42% респондентів вважали, що річна зарплата прем'єр-міністра становить менше ніж $301 000, а 24% вважали, що Трюдо заробляє понад $400 000 на рік. 🔹Після того, як опитаним канадцям повідомили суму річної зарплати прем'єр-міністра, 41% із них відповіли, що вважають її "занадто великою", а 47% заявили, що вона "приблизно правильна". 🔹Якщо розділити дані за провінціями, то більше половини (52%) жителів Саскачевану і Манітоби, Альберти заявили, що вважають зарплату прем'єр-міністра занадто високою. 🔹Однак в інших провінціях ця частка була нижчою. 🔹Лише 45% респондентів в Атлантичній Канаді, 41% у Британській Колумбії, 39% в Онтаріо і 35% у Квебеку вважають, що гроші, які прем'єр-міністр заробляє щороку, надто великі. 👉🏻Сайт 👉🏻Інстаграм 👉🏻Facebook 👉🏻Чат обговорення програми CUAET