Українці в Канаді_Canada
-
Перевірте місяці , не має бути пропущених
-
-
Всім привіт! Я #фотограф в Торонто. Фотографую персональні, сімейні,maternity зйомки💗 Фотографую вдома, на вулиці, в студії. Займаюсь фотографією 5 років Буду рада знайомству! Мій інстаграм👇 instagram.com/victoriaazaitseva?igshid=YmMyMTA2M2Y= Також тут можна подивитись моє портфоліо (там ви можете побачити різні зйомки, вони окремо розділені в різних розділах, щоб вам зручніше було) victoriazaitseva.pixieset.com/portfolio-2/maternity/
-
‼️Новий проєкт Грошової допомоги сімьям з дітьми “The Project $1k”‼️ Українці, які в результаті повномасштабної війни змушені були шукати притулку по всьому світу. та не важливо, виїхали ви чи ні , можуть претендувати на грошову допомогу від проекту The $1K project у розмірі 1000 доларів США. Для отримання допомоги потрібно: 1. Бути клієнтом Українського банку‼️ 2. Мати активну картку (без заборгованості) 3. Увійти в особистий кабінет за допомогою основного фінансового телефону та дотримуватися інструкцій. Адреса для отримання : next.privat24.ua/1kproject - PRIVATBANK✅ www.oschadbank.ua/1kproject - OSCHADBANK✅ raiffeisen.ua/1kproject - RAFFEISENBANK ✅ Цей проект реалізуюється за підтримки ООН, Червоного Хреста, ЮНІСЕФ, Міжнародної організації з міграції ‼️Якщо є якісь питання - пишіть у особисті повідомлення. #fundinternational #всебудеУкраїна #nowar #Азовсталь #GLORYTOUKRAINE #МиЄдині #ukrainewin
-
Добрий день. Продаю свої два квитки на Depeche Mode на 7.04 , 19.30, Toronto. Купували за 1400 cad, віддаю за 1100cad.