Українці в Канаді_Canada
-
А шо не так з Квебеком?)
-
Ну почему у Квебека все через одно место?
-
⚡️⚡️⚡️Новая иммиграционная программа будет анонсирована в понедельник, 27 марта Речь идёт о программе федерального уровня, то есть ей смогут воспользоваться кандидаты вне зависимости от провинции (кроме Квебека, им отдельный «привет»). Учитывая, что в анонсе использовано слово «pathway» (не «program»), не исключено, что для кандидатов с CUAET запустят временную инициативу TR-PR наподобие той, что была обкатана пару лет назад во время пандемии. Скоро всё узнаем, не расходитесь 😉 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Вэлком ту Квебек...
-
У мене так было з водійськими правами)
-
Без французского B2 ПМЖ не получишь вообще
-
Все через одно место у них, могут вообще заявление принять, а через пару лет заявить что оно потерялось и давай по новой...
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка як виглядає дозвіл від батька на виїзд дитини за кордон , можливо хтось має зразок який точно підійшов , дякую :)
-
Нотаріус знає , стандартний дозвіл. У мене його запитали тільки на кордоні з Польщею українці. На всяк випадок зробіть переклад англ.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо ввезли в Канаду з України велику суму готівки в доларах (декларували на таможні, але ніякого документа/копію декларації на руки не видали), то чи складно їх буде покласти на рахунок в канадський банк? Які докази походження коштів можуть попросити? В Україні сума також була готівкою, тому виписки банку немає…
-
ну треба було декларувати більше 10 тис. доларів. Покласти буде не важко, але потім будете податковій пояснювати звідки і чому ви приховали їх. Те що вам нічого не дали, не звільняє вас від відповідальності за порушення митних правил. Скажімо так в кейс це потрапить та вплине в подальшому на пр.
-
На рік , в Канаді ніхто у мене дозволу від батька не питав, ні в школі , ні при подачі на інші документи
-
Тобто ви виїздили зараз з України і на кордоні з Польщею не мали жодних проблем з митниками щодо терміну дозволу віл батька на 3 місяці? Бо наш нотаріус сказав що має бути вказано саме цей термін, а ми маємо цей термін в дозаолі при поданні на візу саме на 2,5 роки до повноліття дитини.