Українці в Канаді_Canada
-
Спілкувалася з поліцейським, він сказав, що таке по всій Канаді і шанс знайти вело - рівний нулю. Також питав, ''що ви хочете, щоб ми зробили із крадіями, якщо раптом когось знайдемо'', це питання взагалі шокувало, бо я не поліція і не суд, щоб таке вирішувати, а тут таке одразу питають...
-
Я ж кажу, місце вирішує. Ми саме через це поїхали з Торонто, хоч спочатку планували саме в Торонто іхати. Але подивились на наркоманів, що ледь не за ноги тебе хапають, ненормальних, що стоять і волають серед вулиці, безхатченок, що сплять в центрі міста просто вздовж будинків, ми поїхали в Галіфакс і ні разу не пожалкували. За 4 місяці бачила 1 безхатченка і жодного наркомана. А спальний район - це тут дійсно спальний район, де чисто, зелено, безпечно, діти самі граються на дитячих майданчиках. Але у нас і канабіс не продається на кожному кроці, як і алкоголь - тільки у спеціальному магазині, яких всього кілька на все місто. Мабуть це також грає роль.
-
Тільки 23% українців можуть читати, писати і спілкуватися англійською на побутовому і професійному рівнях😱 Школа актуальної англійської got !t хоче якнайшвидше змінити ситуацію, тому запускає БЕЗКОШТОВНИЙ інтенсив з базової англійської «English for life». Він робить життя та подорожі за кордон більш вільним та комфортними. Адже після «English for life» ви зможете без проблем поговорити з менеджером у банку, зробити замовлення в кав'ярні чи викликати таксі. Що ще варто знати про інтенсив «English for life»? ✔️Старт — 20 квітня ✔️Формат: два уроки та прямий ефір ✔️Підходить для рівня Elementary - Pre-intermediate ✔️Розіграш стипендій для найкращих студентів інтенсиву Аби долучитися до інтенсиву треба лише перейти за посиланням.
-
Добрий день) На даний момент я в Німеччині і це ускладнює навчання, але я находжу альтернативні вирішення даного питання. Я пишу дипломну роботу на тему: «Особливості психологічної сумісності в шлюбно- сімейній сфері». Для цього мені потрібно опитати > 50 шлюбні пари ( чоловік та дружина проходять окремо), отже Вам потрібно пройти 4 опитувальний (дуже важливо), які допоможуть мені в емпіричному дослідженні даної теми. Якщо ви та ваш партнер мають бажання допомогти то дайте мені знати , я надішлю дані тести в онлайн виді в особисті повідомлення
-
На рахунок в Європі не крадуть ….. в мого друга в Німеччині вже три вкрали ..!!!!!!!!!!!!!
-
youtu.be/6ucTREFS6-o
-
Шановні, вітаю! При подачі на програму створили групову заяву на двох із чоловіком, та вказали в обох анкетах, що є донька(10міс.). У візовому центрі сказали, що заяву на дитину створювати не потрібно, і сьогодні виявилось, що на дитину також потрібно було створити окрему, власну анкету. Мені вже візу вклеїли, чоловікові очікуєм після біометрії. Підкажіть будь-ласка, любі, чи ще можливо додати анкету дитини у групову заяву? Чи доведеться створити нову?
-
Привіт, я Настя СММ-спеціаліст, який працює на іноземну аудиторію Якщо вам потрібен СММ менеджер для вашої інстаграм сторінки - пишіть, розкажу детальніше 🥰
-
⁉️Страйк IRCC може розпочатися в середу, якщо не буде досягнуто домовленості 🔹Альянс державних службовців Канади (PSAC), найбільша профспілка у федеральному державному секторі Канади, заявив у понеділок вранці, що якщо завтра до кінця дня не буде досягнуто домовленості, вони розпочнуть страйк. 🔹PSAC перебуває у законному страйковому положенні, що означає, що у них є 60 днів для проведення страйку. За оцінками профспілки, страйкувати зможуть близько 155 000 державних службовців, включаючи тих, хто працює в IRCC, департаменті, який розглядає заяви на отримання гостьових віз, дозволів на тимчасове проживання, постійне проживання і громадянство. 🔹У разі страйку постраждає низка послуг, що надаються IRCC. Деякі з них можуть бути повністю або частково припинені. Згідно з інформацією на сайті Уряду Канади, ви можете очікувати затримки з 🔸обробкою заявок 🔸особистих зустрічей або заходів, включно з церемоніями надання громадянства 🔸зв'язок з IRCC електронною поштою, телефоном або через соціальні мережі 🔸консульські послуги з питань громадянства та паспортні послуги 🔹Однак, деякі послуги IRCC залишаться доступними. Ви як і раніше зможете 🔸подати заяву онлайн 🔸надсилати заяви поштою до IRCC 🔸користуватися своїми онлайн-акаунтами 🔸отримати доступ до деяких екстрених служб 🔹Наступні послуги пропонуються неурядовими організаціями і залишаться доступними: 🔸послуги з поселення від наших партнерських організацій 🔸медичне обслуговування через Тимчасову федеральну програму охорони здоров'я 🔸візові центри за межами Канади 🔹Очікується, що послуги в Канадській прикордонній службі (CBSA) будуть надаватися і надалі. 🔹Міністерство зайнятості та соціального розвитку Канади (ESDC), відомство, яке видає Оцінку впливу на ринок праці (LMIA), очікує перебоїв у наданні послуг у рамках Програми для тимчасових іноземних працівників. ❓Чому страйкують державні службовці? 🔹Суть питання полягає в тому, що державні службовці хочуть кращої оплати праці та можливості працювати з дому. В той час як інфляція зростає, заробітна плата державних службовців не встигає за нею. 🔹Раніше PSAC заявив журналістам, що державні службовці, які не вважатимуться необхідними, зможуть звільнитися з роботи. 🔹PSAC стверджує, що більшість її членів заробляють від $40,000 до $60,000 CAD на рік, і все ж, як повідомляється, деякі з них покладаються на продовольчі банки. 🔹Хоча члени PSAC також хочуть мати можливість працювати з дому, вони не зможуть страйкувати з дому. Вони повинні з'явитися на лінію пікету, щоб отримати зарплату за страйк. 🔹Переговори тривають. Якщо страйк відбудеться, це буде найбільший страйк проти одного роботодавця в історії Канади. Вплив такої втрати робочої сили сповільнить надання державних виплат, податкових декларацій, видачу паспортів та інших послуг. 👉🏻Сайт 👉🏻Інстаграм 👉🏻Facebook 👉🏻Чат обговорення CUAET
-
Доброго дня шановні!таке питання, знайомі подали на закордонний паспорт 1 березня (срок виготовлення 2 місяці+-) 15 березня подали заявку на Cuaet, (заповнили український паспорт, потім через кризову хотіли додати біо)але вже прийшов запит на вклеювання візи, паспорту ще не має, порадьте будь ласка, що робити в такій ситуації? Їхати з українським паспортом, чи вже дочекатися паспорт? дякую
-
А они работали???)))