Українці в Канаді_Canada
-
Доброї ночі, маю намір переїжати до Канади, провінцію ще не обрала, хто що порадить з власного досвіду?
-
Можно паспорта на вклейку отдавать самим в визовом центре (говорю за Варшаву), и так будет на много быстрее. Но необходимо записываться на определённую дату (по принципу прохождения биометрии). Без этого паспорта не примут. Пытались сдать без регистрации, не получилось. Мы отправляли паспорта Польской почтой. Вернулись паспорта через 4 недели +-.
-
Доброго вечора Скажіть будь-ласка, прийшло повідомлення на відправку паспорта на вклейку візи, подавала з чоловіком і дитиною їй півтори року, куди мають вклеювати візу для дитини, мені потрібно відправляти наших 3 паспорти чи лиш мій і чоловіка а дитячу візу мені вклеють в паспорт? І ще одне питання, чи можливо зараз приїхати самому і віддати паспорт чи все-таки потрібно відсилати кур’єром ? Буду вдячна за відповідь)
-
Я маю на увазі, коли особисто відправляю паспорт у візовий центр Канади, що знаходиться в іншій країні, як оформити паспорт? У конверт скласти чи як