Українці в Канаді_Canada
-
Приветствую 👋🏻 Хотите увеличить охват в соц. сетях и привлечь клиентов для своего бизнеса? Я - маркетолог с опытом в создании фирменного дизайна, постов, сторис, логотипов и продвижении через таргетированную рекламу.👨🏻💻Моя экспертиза поможет увеличить подписчиков и повысить продажи. ✅Кроме того, я создаю сайты и провожу SEO оптимизацию, чтобы ваш бизнес вышел на новый уровень!
-
🎓Онлайн школа програмування 📢Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 7 до 17 років😀 ✅Ваша дитина довго сидить в телефоні 📱 а користі з цього мало? ❗Має здібності до навчання але не чого не цікавить? 📌Наша онлайн школа допоможе дитині знайти професію своєї мрії🤩 ➡️Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 ✅В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). Мега популярні 🔥 курси ROBLOX та Unity і не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Давайте разом пізнаємо світ програмування😌 Пишіть мені 📩 "ЦІКАВО" і отримайте 🎁БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНО
-
Запрошую на психологічні консультації та довготривалу терапію. Мене звати Олена, я гештальт-терапевт на етапі сертифікації Мої спеціалізації: ✏️ Рання травма, формування ідентичності та прив'язаності ✏️ Тілесні процеси ✏️ Робота з сім'ями та парами. Працюю з 2019 року і використовую в роботі глибокий досвід гештальт-терапії, а також техніки самоспостереження та рефлексії. Моя мета - допомогти вам знайти гармонію, впевненість і задоволення у своєму житті. Якщо ви відчуваєте одну або декілька з таких потреб: ✨ Підтримка у розвитку особистості і самопізнанні ✨ Розуміння власного життєвого шляху та цілей ✨ Розуміння емоцій, пошук опор при стресі ✨ Покращення взаємин з партнером і родиною ✨ У Вас складний життєвий період (розлучення, втрата близької людини, переїзд) ✨ Емоційна напруга, тривога, неконтрольовані перепади настрою Тоді ви знайдете психологічну підтримку та допомогу саме тут. Для запису звертайтеся у месенджерах за номером: +38 068 208 78 41 ☎️ (Telegram, Viber)
-
По різному бувають тарифи. Буває в 2 сторони навіть вигідніше . Але все індивідуально.. і дуже залежить від загрузки рейсів на період вашої поїздки , від авіакомпанії, умов тарифу квитка. Якщо ви зараз і купите в 2 сторони, то треба обирати тариф зі зміною дати не всі квитки можна змінити.. ( як правило іде оплата штрафа за зміну дат+якщо на нові дати не буде вашого тарифу в наявності , курс , аеропортові собори будуть вище - доплачується ще різниця ) . По друге майже у всіх квитків максимальний термін дії 1 рік з моменту оформлення вашого початкового квитка .. тому якщо за цей період ви ім не скористаєтесь - він просто згорить ..
-
16 років - може , в мене вже так літали неодноразово , але обов’язково треба нотаріальна заява від батьків .
-
У друзів просив зайти на сайт і в свій особистий кабінет, в них все працювало, а в мене 🤷♂️
-
Всім привіт, намагаюся увійти в свій особист каб але вилазить цілий день помилка… я вже й паролі міняв і перевіряв сотню разів на помилки логін і пароль але все марно, хтось з таким зштовхнувся? При цьому коли міняв пароль, на пошту все приходило
-
Чи моду до вас звернутися з таким питанням,?-по нашім квіткам щ Турції до Торонто ми можемо 2 валізи по 23 кг брати, та ми потім щ Торонто плануємо літати до Єдмонтону, в мене питання, якщо це рейси не з іншої держави а всередині, то буде рахуватись як додатковий багаж і треба платити немалі гроші за кожну валізу?, Підкажіть як можна зробити вигідніше з усіма нашими валізами, бо нас 4 ро і 12 валіз це немалі гроші якщо платити прийдеться.. є в них поняття як транзит, щоб не враховувати як екстра багаж? Дякую..
-
Ось у яких містах доступні готелі від федерального уряду Канади. Нагадаємо, що у Вінніпезі, Сент Джонсі та Калгарі можна зупинитися в готелі за рахунок провінційних урядів до 30 днів. Ось тут більше про поселення у готелях від федерального уряду та організації, які координують це www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html
-
Підскажіть будь ласка відповідь на питання. Подавала груповий запит на отримання візи. З усіх документів у анкеті запросило тільки мій паспорт. Чи потрібно додавати документи учасників моєї групи і на якому етапі? Дякую
-
Вы приезжаете с Украины в Польшу и с Варшавы летите во Франкфурт,а уже оттуда на Канаду,смотря какой путь назначения.Если Монреаль-удобно с Парижа
-
Сделали все в один день в Ванкувере
-
👋🏼 Ви готові до унікального та цікавого контенту? Мене звати Дар'я, я візуальна дизайнерка, я створюю графічні елементи соціальних мереж для салонів краси, бровістів, візажистів, шоу-румів та кав'ярень. Виразні візуальні ефекти, захопливі історії та графічні елементи, що продають, - мої сильні сторони. Перегляньте моє портфоліо, щоб дізнатися, як я можу виділити ваш бренд 🥰 ПОРТФОЛІО www.canva.com/design/DAFl6Rh-JIs/-SP0BArpc0Xr_p8D5CrQog/watch?utm_content=DAFl6Rh-JIs&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink Ви можете задати мені будь-які додаткові питання в повідомленнях, і я буду рада відповісти на них
-
‼️ Прохання - приєднуйтесь до спільної молитви о 21:12 за українським часом ДЛЯ ВІДВЕДЕННЯ НЕБЕЗПЕКИ ВІД ЗАЕС. Дуже потрібен кожний 🙏🏻 Також приєднуйтесь до спільноти: t.me/astroobereg Щоденні молитви для нашої країни! 🇺🇦
-
Hey
-
Вибачте просимо допомоги, нажаль вимушені вас попросити допомоги в лікуванні тваринок, нажаль не осилюємо самостійно їх вилікувати, в нас невеликий приют всі затрати йдуть на корм,утримку, щеплення, та лікування бездомних тварин зробили лікування в борг є всі квитанції,на наступні операції дуже потребуємо допомоги. Будь яку інформацію вам надам, будемо вдячні за будь яку допомогу, для нас важлива кожна копійка,також можете самостійно приїхати ми знаходимось в с.Калинівці! 5167803221013704
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!