Українці в Канаді_Canada
-
Ще раз попередження - в Канаді не платять гроші за працевлаштування! Остерігайтеся будь-яких платних сервісів з пошуку роботи! ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ!!!! Нижче на фотографіях можете ознайомитись з вакансією. З самого початку ви зв'язуєтесь з Анною, номер якої вказаний на третьому скріншоті. Дана особа озвучила, що вакансія платна, і коштує 400 євро, 200 з яких потрібно заплатити одразу, а ще 200 після першої зарплати. + їхня фірма ще надає житло неподалік роботи яке по її словам коштуває 1000 канадських доларів на місяць. Я оплатила ті перші 200 євро і надіслала необхідні документи аби мене оформили на склад одягу. На питання скільки часу займе оформлення, Анна відповіла-тиждень. І по ідеї, по закінченню безкоштовного проживання в готелі, всі необхідні документи мали б бути готові, і фірма мала вирішити питання стосовно житла, моя справа- лише приїхати на місце, підписати договір та оплатити оренду. За два дні до виїзду з готелю мені написав "менеджер по оформленню на роботу" і вислав світлини "майбутнього" житла. Вказав плюс- мінус знаходження кожної кімнати, ціну, і що здивувало? Заплатити частину оренди і тільки тоді можна домовитись про огляд житла? Але за день до виїзду з готелю Анна вразила ще більше: "потрібно заплатити другу частину за вакансію, тобто ще 200 євро, і тільки тоді можна домовитися про огляд житла?! На питання: де гарантія що нас не кинуть? Людина просто безвідповідально тікала від відповіді і зводила діалог в русло: ви швидше заплатіть, бо вже в Україні вечір, і транзакція про оплату сьогодні може не прийти. З діалогами теж можете ознайомитись нижче, коротше кажучи, не ведіться на подібні "вакансії" Джерело Українське Торонто
-
*Елена +380 (97) 017 86 34* *Англиский и Французский* Привет! Я - учитель английского и французского языков с многолетним опытом и образованием в области языка. Я получила степень магистра филологии в Киевском университете, что подтверждает мои глубокие знания в области языков и литературы. Мое владение французским и английским языками является результатом моего усердного обучения и практики. Я имею опыт жизни во Франции, где прожила 5 лет. Этот период позволил мне погрузиться в французскую культуру, развить свои языковые навыки и углубить свое понимание французского общества. Имею 18-летний преподавательский опыт . Я стараюсь подстраиваться под каждого ученика, учитывая их индивидуальные потребности, интересы и учебные стили. Моя цель - помочь им развить свои навыки общения на английском и французском языках и достичь своих языковых целей. Я считаю, что обучение должно быть интересным и вдохновляющим. Поэтому я применяю разнообразные методики и современные технологии в своих уроках, чтобы сделать их интерактивными и практичными. Я также стараюсь включать актуальные темы и материалы, чтобы помочь моим ученикам применять свои языковые навыки в реальных ситуациях. Моя работа учителя - вдохновлять и мотивировать учеников, помогать им преодолевать языковые барьеры и расширять свои границы. Я стремлюсь создать поддерживающую и дружественную атмосферу *Елена +380 (97) 017 86 34**
-
Щойно отримала третього персонального листа на своє імя від Президента США Джо Байдена. Він молодець. Мені завжди дуже приємно отримувати від нього розумні та виважені листи. Зараз перекладу, і відразу викладу в інтернеті. Я нічого не ховаю від українського народу, всю свою кореспонденцію вони читають разом зі мною. Скажу навіть так, вони завжди про мене все знають, і навіть те, в кого я закохана). Нехай знають все! Хтось же має знати всі мої секрети, от я з ними, ними і ділюся)).
-
Необмежена
-
При въезде, сделайте wp, не забудьте про медицину в течении 90 дней и Велком в любое время до окончания действия вашей визы.