Українці в Канаді_Canada
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо я здавала свої біометричні дані на візу в Канаду в візовому центрі у Львові, а тепер коли я у Великобританіі мені прийшов лист що я можу надсилати паспорт на вклейку візи. чи потрібно платити сервісний збір за пересилку моїх біометричних данних з візового центру у Львові до візового центру в Лондоні? Не змогла знайти сама відповідь
-
Не треба, тільки кур'єрські послуги за поверненням вам паспорту
-
Якщо можна, ще спитаю. Чи можна відправляти документи (паспорт та інші документи для вклейки візи) цінним листом місцевою поштою та щоб паспорт таким же способом мені відправили назад (якщо я в конверт вкладу чек про оплату обратного цінного листа), а не кур'єрською доставкою, за яку треба платити в візовий центр, якщо мені можуть повернути паспорт особисто на мою європейську адресу?
-
Велике дякую.
-
Дякую. Гарного дня!
-
www.ucc.ca/wp-content/uploads/2023/04/FINAL-04.12.2023-UKR-Ukrainian-Newcomer-Resource-Package-6.pdf Посібник новоприбулим
-
не на часі ваші петиції
-
Доброго дня!🙂 Мене звуть Поліна Крикунова, мені 12 років. Я художник-початківець із України. 🇺🇦🎨✍️🖼Війна змусила мою сім’ю виїхати до Португалії. В Португалії ми вже рік, я дуже сумую за Україною і це мене надихає на створення моїх робіт. ❤️Я малюю з самого дитинства, мені це дуже подобається. Я малюю картини на замовлення та просто) 1. Інтер’єрні ( під любий інтер’єр) Малюю на різні теми: космос, життя, патріотизм, любов, квіти, їжа, Україна, мир і багато іншого... Я люблю малювати, дарувати людям радість та прикрашати їхнє життя яскравими фарбами!🥰😊❤️ Якщо хочете зайти на мій канал з малюнками та різною творчістю, то ось канал: t.me/Hudoge Підписуйтесь, буду рада Вас бачити!❤️
-
Я не до теми приїхати - забрати - поїхати. Важливо розуміти, чи можна користуватися виплатою через тиждень приблизно? Чи це певні магазини? Як довго чекали банк картку в своєму місті?
-
чему видалили
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо в когось був досвід пересилання речей з Франції до Канади Напишіть будь ласка варіанти відправки, дякую