Українці в Канаді_Canada
-
У нас така сама ситуація. У дітей закінчуються в кінці квітня . Ми зробили вже нові.Чи дізнались ви, чк подавати на продовження візи?Дякую
-
Доброго вечора. Ще 21.12.2022 отримала мейла що можна забирати паспорт. Але я поставила в лист повідомлення щоб мені його вислали кур'єром, на даний момент немає жодного повідомлення. І от я думаю чи паспорт вишлють ,чи забрати самій я в понеділок буду у Варшаві.? Можливо в когось була така ситуація)
-
Доброго дня всім,Шукаю роботу(можуть бути різні варіанти)сам є Пекарь стаж 4 роки і повар стаж 2 роки якщо щось в когось є пишіть 😊 Локація Вінніпеґ Дякую наперед 🙂
-
Вітаю! Запрошую вас на онлайн заняття з французької мови в зручний для вас час! Я - викладач французької мови з 20 річним досвідом викладання в університеті. Більшість моїх студентів-випускників вдало склали екзамен DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française, офіційний диплом від Міністерства Освіти Франції) і успішно навчаються в університетах Франції, Бельгії, Канади (починали вивчати французьку з нуля як другу іноземну), а також працюють в галузі освіти, перекладачами, секретарями-референтами, гідами та працівниками турагенцій. Маю досвід викладання всіх рівней від початківців до С1, володію методикою викладання фонетики, практичної граматики, практики мови і практики перекладу. Курс французької мови проходитиме в Zoom, в групах (кількість учнів обмежена до 10). За додатковою інформацією звертайтесь в особові повідомлення і обовязково вкажіть який рівень ви хочете обрати - А1, А2, В1, В2 (С1 - вартість вища), в який день і в який час вам зручно займатися.
-
Благодарю, попробую.
-
Добрый день, подскажите может кто сталкивался. Подавались семьей на канадскую визу. Я, мама и младшая сестра ( 15 лет). Мы с мамой прошли биометрию, сестра не проходила. Всем пришли письма о вклейке визы. Но когда отправили паспорта на вклейку визы с этими письмами пришло на почту письмо отмена на вклейку визы моей младшей сестре, как итог паспорта все получены, визы вклеены у меня и у мамы, А у младшей сестры паспорт пустой, сказано ожидайте. Так уже длится 3-4 месяца….Пишем в кризисную форму, отвечают авто письмом мол ждите… У всех детей проблемы с вклейкой визы ? Благодарю за ранее🙏🏻
-
Можна зараз, а потім відправите на вклейку новий паспорт і листа з проханням вклеїти візу у новий паспорт
-
Я Вам в личку бросила