Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка дитині прийшов такий лист на оплату за візу.Але ми ж звільнені від сплати!Хто стикався з таким порадьте будь ласка,можливо є якась кризова форма в Оттаву?Дякую
-
Привіт! ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Хто знає автомеханіка, або сам займається ремонтом?! (ходова частина Mercedes) Напишіть в лс будь ласка 🙏
-
Добрий день.Знаю у м. Вінніпег гарного автомеханика.Вибачте,Ви шукаєте в Торонто.
-
Доброго дня. Можливо хтось знає як поступити в такій ситуації- Мені півроку тому відмовили в B1/B2 non immigration USA visa. Чи може це вплинути на канадське PR. В інтернеті багато інформації, що північноамериканські держави плюс Австралія, Британія, Нова Зеландія працюють по загальній базі біометрії, і прецендент відмови ці держави поширюють одне одному. Буду дуже вдячна
-
🌸 Виpyшaю завтра ввечepі з України 🇺🇦 Кoмy пoтрiбні стiки до IQОS / GLО, сигapeти бyдь якoї мapки (з кaпcyлoю та бeз), однopaзові кypилки нa бyдь якy кількicть тяг (5% нікoтинy тa бeз нікoтинy) пишiть в ocoбистi пoвiдoмлeння ☮️
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Це не вплине