Українці в Канаді_Canada
-
Стандарт дозволеної ваги в основному 23кг, валізи l, xl
-
Щось не иак написав? Реакція 🙈
-
Усе добре. Дякую 🤗 Ознайомилась:))
-
Доброго дня, я викладаю французьку. Допоможу з грамматикою, розмовною мовою, читанням та іншим. Нові платформи для викладання, адаптовані методики навчання та індивідуальний підхід. Зайняття проходять по зуму, гугл міту тет а тет. Оплата 200 грн за годину
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, цікавить таке питання: чи можна відкрити гостьову візу, а по приїзду оформити біженця? Щоб дозвіл на перебування був не 6 міс, а 3 роки?
-
По програмі cuaet надається тимчасовий захист? Цікавить чи зможу його оформити потім?
-
Доброго дня! Збираємося сім‘єю до Торонто у жовтні. Чи дійсна ще програма фінансової допомоги та як швидко її можна отримати?
-
Я зрозуміла. Дякую
-
Тобто після того як отримали статус тим.резидента, можна спробувати податись на cuaet, знаходячись вже територіально в Канаді?
-
РОБОТА ‼️ JOB❗️ Kelowna city📍British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». M знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати мені свій резюме на пошту Анни. [email protected] Всім гарного дня
-
РОБОТА ❗️❗️❗️JOB !❗️❗️❗️ Kelowna city ® British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». Mи знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати своє резюме на почту [email protected] Всім гарного дня