Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t540107029T Offline
    t540107029T Offline
    Ira Snytiuk
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Ірина, я студентка Коледжу Об'єднаного Світу в Коста-Риці, де вивчаю предмет Глобальна політика🇨🇷 Зараз я працюю над дослідницьою роботою, вивчаючи питання "В якій мірі неурядові організації задовольняють потреби українських біженців в Канаді?" для того аби розроюити шляхи коопераціі в цій сфері в майбутньому🇨🇦Я вже провела серію інтерв‘ю з представниками абсолбтно різних неурядових організацій. Проаналізувавши їхню перспктиву, зараз моєю ціллю є зрозуміти які саме є потреби українців по прибуттю та яку допомгу вони отримували📚 Для поглиблення мого дослідження я проводжу опитування серед українців у Канаді, та буду дуже вдячна якщо зможете приділити 5 хвилин дорогоцінного часу, аби відповісти на питання та допомогти з моїм дослідженням: ❗️ forms.gle/NSiUyrTceugrJQti8 ❗️ Кожна відповідь має велике значення) якщо вас зацікавила тема, і ви маєте додаткові питання, будь ласка зверніться за поштою : [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t5684679371T Offline
    t5684679371T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    Є тема як підняти на ставках кому цікаво пишіть в особисті повідомлення Вперед платити нічого не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra Nadtochaya
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Приїжджаємо сім'єю по CUAET до Торонто. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно якось оформлювати страховку, чи вона діє автоматично? Чи радите ви спочатку купити туристичну страховку, чи у тому немає сенсу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Добрий день! Можливо, хтось продає комп*ютер у Лісабоні ? Скидайте свої пропозиції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Друзі, дуже потрібна ваша увага та допомога! Це Єгор - мій чоловік. До 05.08.23 він боровся на фронті за всіх нас. Зараз Єгор заново вчиться ходити та тримати предмети в руках, бо, в результаті травми хребта, прикутий до ліжка. Перша операція з встановленням імпланта вже проведена🙏 Потребує ще другу операцію😩також з встановленням імпланта. Вірю, що з вашою допомогою, ми зберемо ці, бо потім нас вже чекає розписаний план тривалої реабілітації, щоб повернути Єгора в стрій. Без вашої допомоги нам не обійтись!!! Прошу долучитись до збору всіх небайдужих та величезна подяка кожному, хто вже долучився 🙏 4601601082711326 Катерина Попадюк send.monobank.ua/jar/722RcFK7dt
    1 Reply Last reply
    0
  • t584663274T Offline
    t584663274T Offline
    Елизавета
    wrote on last edited by
    Добрый день, может, кто-то в Вене делал визу, подскажите пожалуйста, на последнем этапе подачи паспорта на вклейку в Вене нужно бронировать время в визовый центр или можно прийти в любое?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    Не нужно, живая очередь. Талончик и ждёте,все быстро. Много работников знают українську мову
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Я
    wrote on last edited by
    Ніхто не знає, буде ще безкоштовний літак з Польщі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5734472279T Offline
    t5734472279T Offline
    Вадим
    wrote on last edited by
    Підкажіть де ліпше купити американські долари з канадських по кращому курсу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Звичка?) вибачте за жарт 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Що робити, якщо здали біометрію (три людини, одночасно), але одній людині не прийшло підтвердження в кабінет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1174670256T Offline
    t1174670256T Offline
    Tanya Panfilova
    wrote on last edited by
    А це вже продовжена дата? Не відомо чи є можливість її продовження?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    Це кінцева на офіційному сайті. Іншої інформації ніхто знати заздалегідь не може. Canada.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t5164935443T Offline
    t5164935443T Offline
    Елена Локтева
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а чи можна щось зробити з тим що паспорт доньки із вклеєною візою закінчується в березні 2024 і полетіти на декілька місяців пізніше, бо просто зараз не готові.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1174670256T Offline
    t1174670256T Offline
    Tanya Panfilova
    wrote on last edited by
    Чи обов'язково навчатися в коледжі що надає pgwp чи можливо отримати pr без цього документу зараз українцям?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    ❗️СБУ викрила на корупції все керівництво районної ВЛК на Одещині. За гроші посадовці допомагали військовозобов’язаним відкосити від призову на підставі фіктивних документів. Вартість «послуг» становила від $7 до $10 тисяч. Підозри оголошено також ухилянтам, які скористалися «схемою» ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    🆘🆘🆘Підкажіть будь ласка можливо тут є ті, хто вже був в Канаді певний час, потім виїхав в іншу країну північної Америки та повертався назад в Канаду? Чи потрібно для повернення назад брати з собою якісь документи окрім паспорта? Наприклад ворк перміт Якщо так, то чи може це бути електронний варіант? Гарно дякую за відповідь ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana Ch
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Чи було в кого що заявку на sin розглядали декілька тижнів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6597939860T Offline
    t6597939860T Offline
    Dana Hanson
    wrote on last edited by
    📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    А навпаки відео зняти?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.