Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6651419568T Offline
    t6651419568T Offline
    Nikita Zaretski
    wrote on last edited by
    💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
    1 Reply Last reply
    0
  • t1155148668T Offline
    t1155148668T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Не битая, не крашеная?😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t6099400272T Offline
    t6099400272T Offline
    Амина Ходжаева
    wrote on last edited by
    Я з України, Київ, мама 6 дітей і педагог, наразі проживаю на острові Ванкувер. Моє хобі - подорожувати лайнерами- стало моїм додатковим доходом. Запрошую вас спостерігати за моїми пригодами, а також за тим, як я будую дохід на моєму захопленні. Для вас буде корисна інформація по напрямам і способам подорожувати зручно і по найкращим можливим цінам, а для мене можливо знайдуться серед вас однодумці для сумісних подорожей і туристичних проектів. Мій канал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любов
    wrote on last edited by
    А как не могу податься на помощь? На помощь же можно всем..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1155148668T Offline
    t1155148668T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Если нет денег хотя бы на первые два месяца и вы не можете податься на помощь от государства, не нужно сюда ехать, это одна из самых дорогих стран в мире.. делайте ресёрч, смотрите цены на рент, питание и т.д
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любов
    wrote on last edited by
    Доброго дня.питання ,для тих хто вже у Канаді По Guaet без дітей, можливо в'їхати без засобів для існування.кошти на квиток в 1 кінець ..??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria G
    wrote on last edited by
    Всім привіт ! Підкажіть ,будь ласка . Якщо я приїхала по CUAET пару місяців тому , і до мене хочуть приїхати в гості родичі без віз (ні CUAET, ні звичайноі) на який тип віз їм треба подаватися ? Візітор і туристична- це одне й те саме ? Розумію, що все буде платне і без плюшок. Ціль- не плюшки, а побачитися . Буду вдячна за інфо🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Продам камеру, мало користувалася, все працює, довго тримає батарею, зарядка, чохол у комплекті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Не Рома
    wrote on last edited by
    можна звісно, але все одно тут зі своїма грошима треба приїжджати та вже працювати, це не Німеччина
    1 Reply Last reply
    0
  • t1155148668T Offline
    t1155148668T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    От так от, берете и не подаетесь если нет необходимости.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Вже в ефірі 🚀 Кредитна історія в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 ПРИЄДНАТИСЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=Vqcziqy8kE4 📑 Запис залишається по цьому посиланню також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Mykhailovskyi
    wrote on last edited by
    Доброго дня, потрібні люди на будову (встановлення вікон на висоті) на старт 21 дол на годину, зарплата збільшується згідно навичок. Кому цікаво пишіть. Перед тим як писати, перевірте чи буде вам удобно доїжджати на 6 ранку до (1477 Mississauga Vly blvd.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6099400272T Offline
    t6099400272T Offline
    Амина Ходжаева
    wrote on last edited by
    Я з України, Київ, мама 6 дітей і педагог, наразі проживаю на острові Ванкувер. Моє хобі - подорожувати лайнерами- стало моїм додатковим доходом. Запрошую вас спостерігати за моїми пригодами, а також за тим, як я будую дохід на моєму захопленні. Для вас буде корисна інформація по напрямам і способам подорожувати зручно і по найкращим можливим цінам, а для мене можливо знайдуться серед вас однодумці для сумісних подорожей і туристичних проектів. Мій канал
    1 Reply Last reply
    0
  • t6099400272T Offline
    t6099400272T Offline
    Амина Ходжаева
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t552089597T Offline
    t552089597T Offline
    даша
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи хтось буде летіти на днях з України в Калгарі? Потрібно передати ліки. Все оплачу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5164935443T Offline
    t5164935443T Offline
    Елена Локтева
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а хто перевозив дитячий самокат, поділиться досвідом, будь-ласка.Дуже шкода кидати.Як здати в багаж?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6557420130T Offline
    t6557420130T Offline
    Artem Nechaev
    wrote on last edited by
    💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    Склали в чемодан, розбірний, все ок, ніяких питань
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Пропоную прикраси з бісеру Моя інстаграм-сторінка instagram.com/biserua22?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t5817259908T Offline
    t5817259908T Offline
    Hinaa Tariq
    wrote on last edited by
    📌Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags