Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    до 31 березня 2024 хто прилітає до канади по візі CUAET отримують ворк перміт в аеропорту, по візітор он лайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Так Чула інформацію що в віконечку номер 4 був офіцер який не хотів видавати ворк перміт, тому уточнюю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Osadcha
    wrote on last edited by
    Доброго вечора сдаются апартаменти в Портмуді всі якщо є зацікавленість пишить і лічку фото теж в лічку😉 2 bedroom plus den, fully furnished including kitchen, plates, glasses, utensils, pots, serving ware, upright additional freezer, storage space, decor, access to pool. Utilities not included price per month $2800
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Брик
    wrote on last edited by
    На сайті куает це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Брик
    wrote on last edited by
    Доброго дня, планую переліт до Торонто і зараз шукаю роботу заздалегідь. Мені 24 роки розмовляю англійською. Та іспанською вільно. Займаюсь спортом не вживаю алкоголь і не палю. Маю досвід роботи з автозапчастинами, також є досвід роботи сапорт менеджером і адміністратором (сфера авто). Маю категорію відкриту на форкліфт(у разі необхідності) Буду вдячний за будь яку підказку або допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Брик
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    EdwaMM
    wrote on last edited by
    Ви розмовляєте іспанською?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Ні, тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/register.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Приезжайте в Канаду и ищите работу на месте. Дистанционно сложно искать. На месте быстрее получится.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6632139284T Offline
    t6632139284T Offline
    Vitalina
    wrote on last edited by
    Шановні і любі співвітчизники , хочу просити Вас допомогти мені з дитиною. Сьогодні річниця , як  загинув мій чоловік в Донецькому аеропорту. Заради пам'яті чоловіка прошу придбати у мене хоча б по одній іграшці. Цим самим Ви допоможете зібрати мені 8000 грн  на машину дров. Ось группа, де я виклала всі свої роботи @Art_LoversUa Будь ласка, не проходьте мимо. Може хоч за кордоном люди добріші . Я зараз в Україні і нікому ці іграшки не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5072871924T Offline
    t5072871924T Offline
    Vasyl Duda
    wrote on last edited by
    #Nerrtie V.Cherniatenski #Ukraine's War #Baba's Closet
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Вітаю 🤝 Наше ком'юніті відкриває новий потік для підбору нових партнерів. Плюси працювати з нами. -Абсолютно безкоштовне навчання.✅ -Робота без довірчого управління, ви керуєте своїми активами.✅ -Виводимо вас на стабільний прибуток і тільки після цього працюємо на наш інтерес.✅ Якщо ви не знаєте в якій сфері зараз краще інвестувати без ризиків, наша команда з радістю допоможе вам вибрати відповідний напрямок. Усі деталі уточнюйте в особистому повідомленні. ⬇️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Spilberg
    wrote on last edited by
    Всім привіт зробив собі візу по системі CUET, наразі хочу відкрити візу для дружина на нашої 10ти місячної доньки, під скажіть як зробити це все правильно:) дуже дякую 🙃🙃🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Програма CUAET закрита, тож, треба робити дружині та доньці туристичні візи. Але з такою візою вони зможуть перебувати в Канаді максимум півроку (на розгляд офіцера на кордоні), не будуть мати медстраховку, і ваша дружина не зможе працювати. Тому вам з візою CUAET треба заїхати в Канаду до 31.03.2024, щоб отримати ворк перміт (дозвіл на роботу). Як знайдете роботу (і дружина вже матиме візу і буде в Канаді) - дружина через вас матиме право на відкритий ворк перміт теж, а дитина - на візітор рекорд, тобто, вони зможуть легально перебувати з вами в Канаді допоки у вас дійсний ворк перміт по CUAET і є робота .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Всeм привeт) Пpeдoстaвляю yдaлённyю paбoтy в сфeре тeстирoвания. Кoму интeрecно - пишитe😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t6031876540T Offline
    t6031876540T Offline
    The Antiquity shop
    wrote on last edited by
    Good day everyone. I have a vacancy for part-time for those who believes he/she can handle administrative support positions for good weekly pay with no commission, here’s a link to my business website m.yelp.ca/biz/the-antiquity-shop-welland-2# for more information send us a direct message with resumes if interested. thank you
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Алексеевич
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Шукаю сімейного лікаря, потребую направлення на мрт. Підкажіть як правильно зробити. Хєлс карт і іншуренс від роботодавця є. Дякую.Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olenka Levchuk
    wrote on last edited by
    А в Лондоні не підкажете лікаря?
    1 Reply Last reply
    0
  • t725781846T Offline
    t725781846T Offline
    Olya Prymachenko
    wrote on last edited by
    Как можно обновить ребенку Visitor record если закончилось действие паспорта?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Подовжити паспорт дитини в Консульстві України (особисто, без запису), бо виготовлення нового забирає близько півроку, терміново податися на новий візітор рекорд; старий буде діяти до виготовлення нового. Рекомендується це робити за 30-60 діб до закінчення старого візітор рекорд. Якщо строк дії візітор рекорд закінчився ВЖЕ, ваша дитина знаходиться в Канаді незаконно, не має права на навчання та медстраховку. Протягом 30 діб його ще теоретично можна відновити, сплативши штраф, але це не має 100% гарантії і забере багато часу (кілька місяців), протягом яких дитина не зможе навчатися і не буде мати медстраховку.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags