Українці в Канаді_Canada
-
Паспорт закордонний і візит в посольство для заяви і оплати
-
Карткою
-
в консульстві
-
Доброго вечора . Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
З серпня мабуть вже треба
-
Доброго всім вечора! Підкажіть будь ласка, з такого питання. Якщо я приїхала до Канади за програмою cuaet, і до мене хоче на пару тижнів приїхати з Європи сестра (украінка) , яка буде подаватися на візітор візу. Чи маю я право , не маючи PR, а тільки WP , робити запрошення ій? Буду вдячна за відповідь!!
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи є черги на проходження медогляду в Монреалі? Записуватись треба завчасно чи можна за день-два? І чи можна записатись ще не будучи в Канаді😊
-
Яке запрошення?
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи потрібні якісь документи для дитини шкільного віку з України ,для оформлення в Канадську школу. Дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть, хто знає, чи рахуються дні безвізу в очікуванні на КЗ? Майже півроку чекаємо, вже дах їде. Вирішили їхати до Канади, бо сидіти на виплатах то не наше, та й з внж тут складно. Та я не впевнена чи не буде проблем на митниці. Можливо знаєте до кого звернутися з цим питанням. Дякую) прошу без засуджень🙏
-
Доброго ранку! Тут є ті, хто нещодавно прилетів з дітьми в Канаду. Чи потрібна дитині (2 років) віза-вклейка в закордонному паспорті? Скільки часу зайняло, щоб отримати виплату?
-
Але коли я отримувала візу, то у дитини не було окремого закордонного паспорта і вклеїли тільки в мій (на той час дитина була вписана в мій закордонний)
-
Ок, зрозуміла Дякую
-
In my shop u can buy: EU and UK Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 🇩🇪Germany: 🏦 ING Bank 🏦 Targobank 🏦 Post Bank 🏦 Sparkasse Bank 🏦 DKB Bank 🏦 Commerz Bank 🏦 Deutsche Bank 🏦 Unicredit Bank 🏦 N26 🏦 VolksBank WhatsApp +48694021440