Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t404670796T Offline
    t404670796T Offline
    nastia
    wrote on last edited by
    дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    🤝Шукаю партнерів для співпраці у новому напрямку. 🧑‍💻Зайнятість до 1 години протягом дня. Кар'єрне зростання забезпечене ✅ Легко поєднувати з основною Діяльністю. Кому цікаво, пишіть у ЛС📝
    1 Reply Last reply
    0
  • t6632212750T Offline
    t6632212750T Offline
    Діана Левченко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Golden Ninja
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а якщо я планую приїхати щоб отримати ворк перміт та поки що повернутися (бо немає заощаджень для житла та роботи) чи має значення в яку провінцію я виберу? Тобто повернутись я для роботи зможу лише туди-ж?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    У вас буде відкритий ворк перміт. Ви можете жити та працювати будь де в Канаді. Ви отримуєте ворк перміт в першому аеропорту, де перетинаєте канадський кордон. За вашою логікою, якщо ви потім летите в іншу провінцію (в першому аеропорту у вас просто пересадка), вас взагалі не мали б далі пустити))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Golden Ninja
    wrote on last edited by
    Дякую за пояснення для чайників)) а можливо хтось володіє інформацією щодо навантаження центрів по видачі SIN, в якій провінції швидше оформлюється документи? Хочу всё встигнути за 2 тижні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6890185193T Offline
    t6890185193T Offline
    Діана Левченко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    В Торонто ви маєте шанс зробити SIN в аеропорту (в будні, в тій самій залі, де видача багажу, до 21 години). А так - жива черга зранку в будь-якому місці, 15-30-120 хвилин (як пощастить). Загалом все можна оформити протягом 3-5 робочих днів, якщо не дуже напрягатися. Але це в залежності від того, що вам потрібно, бо якщо плануєте переїзд в іншу провінцію, медстраховку та права все одно доведеться переробляти. Або якщо будете довго відсутні в Канаді. Головне - зробити medical exam протягом 90 днів після заїзду, щоб не втратити ворк перміт, але це можна зробити в будь-якій авторизованій Канадою медустанові по всьому світу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia K
    wrote on last edited by
    Здавати можна на російській, українською не можна, ну і сенсу немає вчити правила українською, якщо всерівно здача російською
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia K
    wrote on last edited by
    Переклад не завжди має сенс
    1 Reply Last reply
    0
  • t2023403108T Offline
    t2023403108T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Нам краще ніж в Чехії. Але в Чехії ми прожили 9 місяців тільки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Хто приїхав з Чехії як Вам?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6758297306T Offline
    t6758297306T Offline
    Діана Левченко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t472880813T Offline
    t472880813T Offline
    Stanislav Ksondz
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хтось знає як приїхати до Канади(Торонто)гемодіалізному хворому?? Батько планує приїхати до мене, але ми не знаємо де йому зробити гемодіаліз. Чи мав хтось схожі проблеми?? Де можна зробити гостьовий діаліз??
    1 Reply Last reply
    0
  • t472880813T Offline
    t472880813T Offline
    Stanislav Ksondz
    wrote on last edited by
    А як робити з першим діалізом?? Бо дорога займає 2 дні, в лікарні на емердженсі коштує від 1060$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Він має отримати хелс картку тоді звернутись в лікарню і там нададуть цю послугу безкоштовно, швидше за все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472880813T Offline
    t472880813T Offline
    Stanislav Ksondz
    wrote on last edited by
    Супер, а як отримати страховку від Онтаріо??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Якщо він має візу CUAET, то може отримати медстраховку в Онтаріо з першого дня (але вам треба буде заздалегідь забукати апойнтмент, щоб її зробити, і ще постояти в черзі). Проблема - потрапити до лікаря з цією страховкою, бо я, наприклад, прилетіла вагітна на 32 тижні, а до гінеколога домоглася потрапити тільки на 37+ тижні... Ви можете звернутися в емердженсі, але там доведеться чекати до 12 годин...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Ось тут можете скачати посібник для новоприбулих від Конгресу Українців Канади, можливо, де щось корисне для себе знайдете: uccon.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • t472880813T Offline
    t472880813T Offline
    Stanislav Ksondz
    wrote on last edited by
    О, ні такого не робили, дякую величезне
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.