Українці в Канаді_Canada
-
Що саме ви маєте на увазі «так»)?
-
Якщо Онтаріо то потрібно заповнити заявку - t.me/UA_Canada_Cuaet/692
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/691
-
Подскажите, пожалуйста, все ли можно оформить в субботу в аэропорту в Торонто (work permit, SIN number, відкрити банківський рахунок, подати на отримання фінансової допомоги)?
-
Мы прилетаем в 16:00
-
В субботу вечером это получится сделать?
-
Возьмите work permit ну и син по возможности! Остальное делайте вне аэропорта!
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Люди писали, что в аэропорту это все получать быстрее, чем потом отдельно оформлять
-
А зачем Вам все это получать в аэропорту?
-
Спасибо)
-
Конечно офицеры работают)
-
Та, не за что)
-
Доброго дня! Мене звати Анжеліка. Я створюю дизайн візиток та листівок ( але не друкую їх лише дизайн) роблю на вибір 2-3 варіанти , ви обираєте самі який вам більше подобається. Час створення 1-2 дні Дизайн візитки 10$ , листівки 15$. Пишіть в особисті.
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕