Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t357945672T Offline
    t357945672T Offline
    🐈🐈🐈Mr.CaT🐈🐈🐈
    wrote on last edited by
    Страшне :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Тож паніку розводять ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t357945672T Offline
    t357945672T Offline
    🐈🐈🐈Mr.CaT🐈🐈🐈
    wrote on last edited by
    Все
    1 Reply Last reply
    0
  • t357945672T Offline
    t357945672T Offline
    🐈🐈🐈Mr.CaT🐈🐈🐈
    wrote on last edited by
    Просто візьміть антибіотик і жаропонижайку
    1 Reply Last reply
    0
  • t357945672T Offline
    t357945672T Offline
    🐈🐈🐈Mr.CaT🐈🐈🐈
    wrote on last edited by
    Особисто я віз у термосумці маленькій , але я вчора просто пройшовся у аптеці , більшість усього є тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Та не беріть всю аптеку сюди, наслухаєтесь ще. Беріть необхідні ліки по рецепту, якщо є, а все інше тут є. Немає нічого страшного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді, як ви пакували ліки у валізи, їх реально не мало з тим розрахунком що, кажуть брати на рік як мінімум поки знайдеш свого лікаря, і думаю як їх пакувати, хто як хто насипом хто окремо коробки кладе, хто без коробок,а в мене багато і думаю як їх компактно скласти,краше щоб в коробках були чи можна насипом як пишуть ,але це не пару штук ліків а реально багато
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Мабуть ми один одного не зрозуміли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Юридичний статус біженця та робочої візи, це різні речі, не можна працювати в одній країні, там мати притулок в іншій. Ну самі подумайте, так не буває, саме тому з 400 тисяч ухвалених віз, 130 тисяч приїхало, а інші 300 тисяч сидять і думаю, як же зручненько всіх надурить, та нічого не втратити при цьому. Але нажаль такою поведінкою, це сором для України.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    З тим розрахунком скільки видали віз і скільки по факту заїхалр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1413371266T Offline
    t1413371266T Offline
    Svitlana Kaidanska
    wrote on last edited by
    І звичайно, полякам дуже дивно, що віза з травня, а людина ще не поїхала. Так, має право і зовсім не поїхати. Але поляки поміняли закони, бо не хочуть кормити тих, хто може виїхати в інше місце. Тож роблячи візу, треба подумати, поїдеш ти в Канаду чи ні. Інша справа, якщо вона не зайшла і хочеться повернутися в таку рідну серцю Європу, бо комусь там дійсно краще і це ок. Виходячи з інформаціі про нові закони і такі історіі, звісно теж, потрібно робити висновки, як правильно повернути собі захист у Європі, якщо він дійсно потрібен. І не розказувати, що це неможливо. Якщо ви не зрозуміли суть того, що я пишу, то я не буду нічого докузувати тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Я і писала людям, що впевніться, що воно вам треба. Що це серйозне рішення. Якщо є вже місце спокійне в іншій країні, то чи дійсно вам треба Канада
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Чехія, Польша, правильно роблять. Навіщо їм такі гостролери? Якщо ви бажаєте сидіти на двох стільцях не вийде. Допомоги і так багато надають, але наші люди зловживають цим, саме тому такий результат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    ну Кіпр і біженці це дійсно смішно, я все розумію, але це свинство, ніхто не примушує вас страждати, якщо у вас є гроші на відпочинок, то є гроші на життя, не користуйтеся халявою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Вам не треба, але не пиші, що це залякування, бо люди читають всі повідомлення і можуть недооцінювати ситуацію. А реальна інформація, з досвідом, може комусь допомогти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1413371266T Offline
    t1413371266T Offline
    Svitlana Kaidanska
    wrote on last edited by
    Напевно будуть люди, які повернуться із Канади в Європу і потрібно зарання думати про наслідки і як їх уникнути. А новини з Польші і Чехіі більшість вже чула, я думаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t1413371266T Offline
    t1413371266T Offline
    Svitlana Kaidanska
    wrote on last edited by
    Нащо мені ваші ужонди? Не показуйте нікому візи і буде вам щастя
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Ось вверху інф з іншого чату людини, навряд це страшилки, це така реальність
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    А оце видрук дали у нашому ужонді, як пояснення, чому за наявності канадської візи неможливо повернути статус UKR.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Продовження історії - Як я писав вище, дружина мала статус UKR з квітня, у травні отримала канадську візу, у серпні літала на Кіпр на 7 днів, страж гранична примусила поставити DIIA.PL (погрожували без дії невпустити назад до Польщі), при поверненні не поставили штампу в'їзду мотивуючи саме наявністю дії (штампи виїзду з Польщі, в'їзду на Кіпр, виїзду з Кіпру є), через кілька тижнів у поліклініці виявилися проблеми із медичним страхуванням, з'ясували, що статус UKR скасовано та автоматично його не повернули. Ми бігали у нашому місті і до відділення стражі граничної, і кілька разів з перервою кілька тижнів до ужонду (чекали керівника відділу, без нього ніяк, а він то у відпустці, то хворіє), писали листа до стражі граничної у Варшаві... У нашому місцевому ужонді рядові працівники кривлялися через відпочинок на Кіпрі та наявність канадської візи (біженці повинні страждати!!!). ...сьогодні ми просто поїхали до ужонду сусіднього міста. Там заповнили пару анкет, зробили ксеро паспорту, показали авіаквитки, працівниця у вікні побачила канадську візу, щось пробуркотіла на ту візу, але статус UKR повернула. Всьо! Зайняло це 15 хвилин, незважаючи на доволі велику кількість людей. Це наша реальна історія, а не десь там сусід на фейсбуці бачив.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags