Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Може хтось не знає про це. Ковідну тисячу через монобанк виплачували найшвидше тоді. Прям одразу☝️
-
Що України Містом дорого відправляти . Краще вже Укр пошто - це найдешевша опція, якщо відправляти з України. Містом вигідно відправляти з Канади.
-
Зазвичай Mіст приймає оплату/доставку тільки до Торонто. Це було зроблено щоб пересилку по вже по Канаді так би мовити перекласти на "багатих канадських родичів". Не знаю як зараз але пару років тому при відправленні посилки з Украіни у Моста була опція - доставка і оплата до кінцевої адреси . Тоді проблеми с доплатою та брокер фі за розмитненням знімалися. Але треба було прямо акценувати іхню увагу, бо через раз вони в Украіні в офісах Мосту і не знали що таке можливе
-
Я замовила оплату тут, при отриманні. В Україні сказали, в офісі Міст, що буде дешевше. Я ж тепер багатий канадський родич😁🤷, от і оплатила, але ось люди діляться лайфхаками, слати в Європу, а звідти юпіесом
-
Що правда, остання моя посилка UPS застрягла на таможні у Ванкувері. Після звернення на лінію підтримки взяли данні і сказали, що працівник митниці зв'яжіться зі мною на протязі 24 годин і повідомить в чому проблема. Дійсно мені передзвонили і запросили скан документів, які підтверджують мій легальний статус в Канаді. Відправив work permit, і на слідуючий день посилка була доставлена. Імпортний збір не нарахували
-
Привіт усім, є тут йоги, тарологи, нумерологи, усі хто в сфері розвитку фізики й духовності, пишіть в особисті ,давайте щось цікаве організуємо, або просто зустрінемось гарно повзаємодіємо, поділимось досвідом))
-
Всем привет, мы хотим приехать в Виктории на кемпинг, кто знает места где можно остановится с палаткой?
-
Хто організатор і спікер?
-
Мы ищем любые предложения, платные тоже
-
Почему?