Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім привіт. 🏡 Можливо хтось шукає житло. 3 bedroom on Shelbourne&Cedar Hill Upper level❗️❗️❗️❗️❗️❗️ Вартість зараз $3350 +utilities. Точніше скаже лендлорд Внизу живуть українці
-
Intermediate - 18:00-19:00 Upper-Intermediate - 19:30-20:30
-
Дуже хороші та цікаві уроки! Реєструйтеся обов'язково, навіть якщо вже записані та відвідуєте інші курси, або стоїте в черзі на них. Час дуже зручний! Класи - веселі🥰, тобто однокласники 😉 Ціна - просто 🔥 Де ще знайдете хороші корисні уроки по такій ціні та в зручний час. Є також групи для нових новачків- записуйте своїх батьків! І прабатьків також! Нікому не зашкодить!
-
Підтримую. Мені дуже подобалися класи, але з роботою не встигаю на уроки. Кому потрібно навчитися говорити без остраху, то це безпечне середовище)
-
Може, хтось зранку прокинувся🥱, випив кави☕, подивився на оцю погоду🌧️...і подумав: Хочу❤️ задонатити людям, постраждалим від підриву греблі! Але? Куди донатити🤔? Донатьте на цю Банку! Або давайте мені канадськими Кожні Ваші 10-20-50 CAD - це певна кількість їжі та води людям, що цього дуже потребують! Дякую❤️!
-
На Херсон! Всі кошти буде направлено на допомогу людям, що постраждали від повені після підриву дамби в Новій Каховці 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/iLjELXkGn 💳Номер картки банки 5375 4112 0672 0661
-
Дякую за рекомендацію👍
-
Сьогодні Міжнародний день біженця. Хоча наш статус не є безпосередньо саме таким, але є дотичним. Я думаю, що гарна ідея в цей день підтримати своїх, щоб не було причин бути саме біженцями. Світ божеволіє, війна не спиняється, тож гарна ідея допомагати
-
Дякую❤️🤗
-
Ні, потрібно в Оттаву відправляти паспорт, але після того як Вам прийде повідомлення про схвалення візи
-
Доброго дня. Нажаль, вже нема. Ми вже знайшли команду🙂
-
Наголошую. Обід для волонтерів, чай-кава- келих вина включно . Також компанія, де можна зручно обговорити все, подискутувати...