Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Права забирають після того , як вийшло ваших 90 днів.
-
Я хотела сдавать роуд тест через 5 месяцев после приезда, у меня до роуд теста забрали права. Пока мы ждали инструктора я решила спросить, если я не сдам - мне вернут укр. права. Она сказала нет. Я говорю давайте я тогда попозже сдам, я собираюсь в Украину лететь. Она вернула мне права и оплату за экзамен.
-
наші українські права доступні в Дії, що достатньо для української поліції, "Варто пам'ятати, що, водії, які зареєєстровані у додатку ДІЯ та мають у ньому водійське посвідчення, не зобов'язані мати при собі водійські права «паперовому» вигляді. Якщо працівник поліції вимагає у водія показати «паперові» права (пластикову картку) — така вимога не відповідає закону." Це по перше! По друге, отримати нові права в Україні (якщо ви їх втратили) 2 години часу та приблизно 240 грн в любому сервісному центрі любого міста України, незалежно де ви їх отримували раніше. Я отримувала в Дніпрі, потім загубила, отримала нові в Київі у вересні 2022 року, в заяві написала що загубила під час переміщення, ніякого штрафу. Це щоб ви не робили такої трагедії з цього....
-
А хтось( як ото я ) немає дії .
-
Але у когось вони з Дії пропали. Мабуть після того, як їх анулювали. Хто давно має канадські права (близько року) і мав їх в Дії, подивіться, чи ще там є українські. Цікаво!
-
"Не на часі"
-
Тишо?!!! Встанови собі! Там все просто! Там є твій закордонний паспорт(автоматично додається новий ☝️ біометричний), ІПН , і права(теж автоматично, або підтягнути треба🙂). І Ковід-сертифікат 😁. І електронний підпис навіть .. і Е-посвідчення(про всяк випадок🥹) Там для ідентифікації треба головою покрутити вправо-вліво і покарати😉. А колись нам, дівчатам, там зробили подарунок на свято весни, і ми могли керувати🤩байрактаром💪- нищити танки🤩. ворожі!
-
Нагадую, голубці самі себе не накрутять. Зголошуємось активніше 💙💛🙌
-
Нехай нашою найбільшою проблемою буде медкомісія, дія .... хочу так )))
-
Я кілька років назад робила собі пластикові, то медкомісія потрібна була.
-
А не треба зараз медкомісію наново? Бо я, коли відновлювала українські, то ще була та морока
-
Доброго ранку , вікторіанці ! Сьогодні офіційно найдовший день року ! Що робити? • займайтися творчістю, • допомагати людям, • поїхати на природу • присвятити день собі і своєму духовному зростанню! Зголоситися на волонтерство в УКЦ . Я знаю , ви всі вже дуже скучили за нашими посиденьками. Тому анонс: понеділок вівторок крутимо голубці ! Пишіть мені в особисті, хто може та бажає допомогти. Дякую!💙💛Слава Україні.
-
Скажи точно: дати та час, коли приходити. І чи потрібна попередня реєстрація? Чи просто приходити, коли хто має час. Дякую!
-
Доречі в Дії можна витягнути Довідку про несудимість. декілька хвилин і довідка на руках.