Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Експерти кажуть, шо то лиш антракт....
-
Підкажіть будь ласка, чи є якісь сувереніри з зображенням знищеного російського танку десь у продажу? Хосту подарувати.
-
Доброго дня, може хтось відкриє мені цю страшну таємницю… Як можна записатися в Едмонтон, зробити паспорт собі і дитині! Я реально вже місяці чотири не можу вхопити місце, а мені вже горить!
-
Пробувати заходити по суботам🤫🤫🤫 на сайт. Зимою саме по суботам відкривалися місця
-
Це шедевр, я вважаю❤️
-
Подивимось. Мені Приходька цікаво читати, поки що він типу того, вангує:).
-
Так, люди хочуть, щоб вони там один одного повбивали
-
Вечір Української музики! Друзі, запрошуємо Вас на концерт інструментальної музики від професійних та талановитих Українських музикантів. 🗓️Четвер, 29 червня ⏰17:00 📍4017 Victoria Ave, Nanaimo Вхід за пожертву💙💛 Приходьте за запрошуйте друзів! ————————— A night of Ukrainian music! Hi folks! We invite you to a concert of instrumental music performed by professional and talented Ukrainian musicians. 🗓️Thursday, June 29th ⏰7:00pm 📍4017 Victoria Ave, Nanaimo Admission by donation 💙💛
-
Слухайте а чи можна написати chairs of department of history in UVIC? Тому що я бачила той дядько з історичного факультету. Пояснити що це не про мир, а про z та їх політику? Не очікувала такого від нормального універу. Також супер було би долучити КУК, я впевнена в них є вже досвід з такими та вони зможуть порадити щось дійне.
-
I am famous 🎉 OK. In Port Alberni :)))
-
На фото я з сином, син з білим волоссям:)
-
Де "горе"? То ж вистава.
-
Так, суцільне розчарування. Ми ж теж очікували, що вони там поперебивають один одного