Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я не повірю, що росіяни бажають бути zorro просто по традиції)
-
Нутам прикол в плейтс . Вона точно знала що та зникає значить
-
Ото зараз ми просто тут трясемо повітря . Якщо серйозно , то можна написати до їхнього ДАЇ( себто в поліцію) Чи в якийсь уряд Сформулювати чітко проблему, вказати що це нас лякає, тим самим ми не почуваємося безпечно . Також це викликає у багатьох українців напад панічної атаки . Можна ж зобовʼязати літеру клеїти певним чином, чи не так? В цій країні це абсолютно можливо .
-
Потрібно діяти чітко в рамках закону. Нас тут багато І викликати якийсь негатив на громаду не варто . Критика завше повинна бути конструктивною! Тобто : критикуючи - пропонуй! А сьогодні просто переживемо цей радісний день з гучними салютиками . Всім вдалого та продуктивного дня
-
К сожалению это правда. Демократия, свобода слова и прочая ересь. Рашисты имеют право свободно выражать свое мнение и пока они не призывают к активным действиям против украинцев по закону их привлечь нельзя. Хотя, может если всей коммьюнити написать коллективную жалобу может что то и будет, но я сильно в этом сомневаюсь
-
Як такої школи малювання тут немає, є лише арт гуртки🤷🏻♀️ Моя дочка відвідує The Paint Box School of Art
-
Давайте спробуємо . Просто треба писати, покласти підписи під цим всі( колективненько) Додати певні фото . Розповісти про наслідки
-
Так, дуже) там є різні вікові групи та напрямки і здається, різні вчителі
-
Усміхнене дерево:)
-
Доброго. Хочу людині з Канади подарувати сувенір /хендмейд з зображенням зруйнованого рос. танка. Можливо в УКЦ є подібні сувеніри купити? Чи може десь бачили у місті. Дякую.
-
Як вам поні:)?