Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую
-
У будь якому разі допомогу нададуть, але рахунок виставлять - він прийде на адресу проживання. Тому, якщо грошей зараз немає, то не турбуйтесь - це не відразу платити.
-
Где забирать?😀
-
Ответ пейсбука на репорт на канадского ватника На чьей они стороне?
-
Льоша, на не нашій... Я теж скаржилася, і тоже вони нічо поганого не бачили... Дивно, що мене не заблочили....
-
О, жінка одна теж шукає Напишіть умови в особисті, будь ласка
-
Same
-
В нас ростуть на сітці. Може сорт такий, поки не горять хоча майже весь день на сонці
-
Узкого під*ра привезли в поліцію та вже виселили з готелю в Туреччині. Тепер треба судити, якщо його слова про вбивства українців підтвердяться. Язик до Гааги доведе 😎 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Дорогі дівчата🌸 Запрошую вас на манікюр + покриття гель-лаком💅🏻 Усі подробиці можна уточнити у особистих повідомленнях❤️ Мій інстаграм: instagram.com/beautynails__13?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
друзі, так хочеться нормального огірка, а не того, що тут продається у магазинах. Якщо хтось має зайві з городу - куплю із задоволенням
-
Тут было обьявление про литературную встречу в библиотеке немогу найти подскажите время и место
-
Добрый день! Рассматриваю Викторию для переезда, подскажите, как климат зимой? Частые ли дожди? Как погода летом? Высокая ли влажность воздуха? Есть ли работа? Сложно ли найти pet friendly apartment? Заранее спасибо за ответы!
-
Зимой дожди постоянно. Погода летом прохладная. Влажность зимой высокая, летом норм. Работы полно на минималку. Аппартаменты найти сложно, но возможно для pet friendly
-
Спасибо! А какая ситуация с городским транспортом?
-
Хто ще сьогодні був в Парксвілі? Я чула, що хтось когось питав за каву😀 Не підійшла, йшла у вбиральню. А назад - вже кудись ділись🤷♀️
-
Завтра там отлив вроде бы с 12 до 8
-
Ми завтра теж будемо десь з 2. Так, коли вода підходить, то тепла. Як Азовське море
-
Мы завтра едем. Водичка теплая уже?
-
В калюжах тепла вода:) точно, і десь по пояс, там трішки холодніша, але ж плавати можна
9 Feb 2023, 06:38
10922/23566
23 minutes ago