Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я розумію, що в Вікторії достатньо магазинів з сирами. Але ми в Порт Алберні, і тут тільки типу волмартовських варіантів. Вчора зупинились біла магазину по дорозі в Парксвіль. І купили справжній нормальний сир, як в Україні ❤️❤️❤️❤️❤️ Це моє щастя😀, як слон задоволена! Чого ще для щастя треба - нормальний сир😋
-
Я зроблю фото всіх можливих сирів в місцевих магазинах, щоб показати, що нема такого сиру, як я звикла:). Тут знайшла, налетіла:)))
-
Виглядає, як наш Український хлібчик ❤️
-
Доброе утро,девочки буду рада совету по мастеру маникюра на острове 🙏🏻
-
Кефір з волмарту з " вишиванкою" - любов .
-
Треба скуштувати! Мій молодший любить
-
🤡А в МАГАТЕ все стабільно «ха-ра-шо» - у своєму свіжому зведенні вони не повідомляють про будь-які загрози для станції На ЗАЕС перебувають спостерігачі МАГАТЕ, на основі доповідей яких агентство формує зведення. Єдина тема сьогоднішньої – відключення лінії електропередач станції. Новини України | Підпишись
-
Друзі, чи хтось має вже постер, може? Я поки не можу на роботі зробити
-
Hi everyone, We stand with Ukrainian refugees during these challenging times. At Clarusway, we believe in the transformative power of education. That's why we've launched a special scholarship campaign for Ukrainian refugees, with courses in: ✅ Software Development ✅Data Science ✅Cloud & DevOps Engineering ✅Cybersecurity ✅Salesforce These courses are not just pathways to a job - they're your gateway to a rewarding and stable tech career. Many of our alumni have already transformed their lives through our programs, and we're here to support you on your journey, too. Apply today, and let's walk this path to a brighter future together. 👉🏻Click here to apply: bit.ly/urk_refg_campaign
-
Why do you need Refugee Status-Documentation?
-
Доброго дня. Так, треба заполнили форму реєстрації: forms.gle/u5haAxP8vYFYkP7r8
-
You can skip it for now