Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нічогенько ... тепер знатиму.
-
Кому потрібне дитяче ліжечко, напишіть мені в особисті
-
Доброго! Цікаво з досвіду, бо перший раз стикаюсь. В апартмент білдінгу (де все під рент) на поверсі хтось курить марихуану, що аж в квартиру заходить запах. Чи працюють скарги і чи це діюче?
-
Треба сповістити секюріті або менеджмент тім
-
Дякую. А словами тут можна казати тому хто курить? А то чув трохи інакше працює) через скарги краще
-
Дякую
-
Краще уникати прямої конфронтації. Ви ж не знаєте що то за людина. Менджер має владнати.
-
Привіт! Дівчата 💃 , хтось бере тут в аптеках креми/гелі від варикозу? Мої скоро закінчиться… Я з собою набрала, що на 11 місяців вистачило:). Але вже майже використала. Хто що бере?
-
Білий налив вже повністю налитий
-
А що, допомагають?
-
Але! Не все допомагає. В мене декілька варіантів були. І вони найдешевші. Але тут я ще не вивчала, що є, що працює
-
Тут це вважається засобом недоведеної ефективності, але є деякі креми, які знімають симптоми болі і важкості і не більше. Погугліть, які є безрецептурні. Are They Effective? Varicose veins are an underlying issue of the veins and not a surface problem of the skin. That is why varicose vein creams do not work on relieving this issue effectively. At best, they could absorb into your skin and provide some pain relief
-
Звичайно! Без них ноги на кінець дня, як пеньки, важкі, набрякають. І вени гірші. З кремами стримується все те. Нема такого важкого відчуття та не болять.