Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну, дивіться, я третю дитину народжувала в спеціальних чулках, і ходила по лікарях, на узі і так далі. Креми, дійсно, не лікують, вони стримують розвиток та погіршення стану. Мій досвід багаторічний, тому знаю, що воно треба:). Питання в тому, чи хтось користувався, щоб взяти те, що працює:)
-
Мені нічого не допомагало з кремів, але я випробувала інші способи. Можу розказати, якщо цікавить
-
Привіт всім, ми сім'я з України,яка приїхала в Канаду в лютому місяці, спочатку ми приїхали до Манітоби отримали там всі необхідні документи,втому числі і водійські права клас 5,за збігом обставин які склалися в нашій родині змушені були переїхати до ВС , звернулися до insurance company для заміни водійських прав, мені права змінили без проблем, а моєму чоловікові ні, мотивують це тим що він мав категорії А,В,С, і це різниця з правами класу 5 , можливо в когось була подібна ситуація і як з неї можна знайти вихід??у нас требують оригінал прав, а в нас їх немає, тільки в додатку дія
-
Так, цікавить, звичайно!
-
Так він має манітобське посвідчення водія
-
Клас 5
-
Ми ж і хочемо отримати хоча б такі права як ми мали в Манітобі, тобто клас 5 але нам не дають права говорять що вони різняться від українських тому що він має більше категорій тобто А.В.С
-
Їм потрібно було номер українського водійського посвідчення,ми сказали що в нас забрали права в Манітобі є тільки в додатку дія, тепер вони не хочуть змінювати права тому що бачать різницю
-
Дякую вам
-
Мій чоловік може прийти в суботу на шліфування
-
Можу допомогти у вівторок, фарбування стін та шаф.