Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Paysend
-
savelife.in.ua/en/donate-en/#donate-army-card-monthly
-
Дякую
-
Я відправляю тільки тим, кого знаю особисто, або слідкую ща ліяльністю з початку війни. Фондам не довіряю. Особливо, притулі.
-
Через wise відправляла, ну, або пейпал
-
Зайдіть на сторінку фонду якому хочете переказати гроші. United24 чи Повернись Живим і використовуючи відповідну форму відправте кошти напряму, без ніяких там посередників
-
Я теж маю картку. Та теж відправляю точково.
-
Дай боже🙏бо я вже нікому не вірю…
-
Я допомагаю точково . Скільки ви хочете переказати і куди? Маю українську картку . Можу допомогти
-
Підтримую Вашу думку, теж хочу знати що задоначені кошти потраплять куди треба. Але якщо не має конкретного отримувача, то U24 і ПовернисьЖивим заслуговують довіри
-
Я тоже так делаю и Притуле не доверяю, даже не смотря на что у меня есть друг который его знает и утверждает что ему можно доверять
-
PaySend же
-
Якщо у вас ж аккаунт в TD банку, в їх мобільному додатку є система globally і можна вислати гроші напряму на укр картку, але потрібно вказати прізвище, імʼя та адресу отримувача
-
У CIBC теж через додаток можна - оберіть Global Money Transfer
-
Доброго ранку! Есть у вас здесь места обязательные к посещению в черте города? Прилетел чисто на выходные, далеко никуда не поеду, так что хочется здесь всё самое интересное посмотреть. Если кто хочет компанию составить я только за.
-
www.butchartgardens.com/ www.victoria.ca/beaconhillpark Але я ще той радник)))
-
Благодарю)
-
З 10 до 3, безкоштовно)
-
Entrance gate on Oak Bay Avenue near Foul Bay.
-
Ооо, вот это интересненько)
9 Feb 2023, 06:38
11481/24139
about an hour ago