Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вартість їжі подивіться у звірячих магазинах (є дешева, є дорожча), залежить від вашого вибору. Візит до ветеринара десь $75-100, це тільки подивитися.... аналізи 50-100... Рентген 200. Ціни схожі з людськими візитами, якщо без покриття. Але ж це не щомісячні витрати😁 Якщо котик потрапить у лікарню, щось серйозне, реальна ціна від $1000 -$2000-$3000. Але є страховки на тварин, люди купують- ми ні☺️ Незважаючи на це, котики - це ж така муркотяча радість у житті🥰
-
Дякую! А чи потрібні обов'язково сітки на балкон?
-
Бажано, взагалі дивлячись від того де ви живете може бути небезпечно випускати кота навіть на балкон. Їх крадуть і їдять орли, і їх тут не мало. Якщо в даунтауні, то там орлів майже немає. Ну балкон ще не так погано, якщо жити ближче до природи, а якщо гулятиме по вулиці, то до орлів додадуться ще єноти, пуми і медведі 😄
-
Хто ще не добрався в Тофіно, поки є можливість їдьте! Купаємось, засмагаємо, сьорфимо. На фото на сьорфі наш середній син. Краса та велич океану!
-
Окунаємось, плаваємо:)
-
Та ми теж були, як вода холоднюща ще була. Зараз багато людей купаються. Сьогодні взагалі людей, як на Майдані
-
Я не знаю, не так відчувається:). Може, адрілін, не знаю, але кайфово! Як що, як дуже сильна мерзлячка:)
-
Тільки що вернулись ))) нормально купаємось ))
-
Головне - голосго забігати і хлюпатись ногами. Чим побільше