Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Можна оплачувати проїзд в транспорті через застосунок в телефоні
-
Не можу з вами не поділитися цією красою😍 Отримали нову партію брошок у Gift Shop в УКЦ
-
Дружнє нагадування🙂 Новоприбулі українці, які проживають в Вікторії та Саанічі можуть отримувати безкоштовні продукти від Help Ukraine Vancouver Island по середах з 6:00 до 7:00 в Українському Культурному Центрі, 3277 Douglas St, Victoria, BC V8Z 3K9 🔴За попередньою реєстрацією: forms.gle/u5haAxP8vYFYkP7r8 Також сьогодні буде багато дитячих речей (для діток з народження і до 3-х років). Чекаємо на Вас🙂
-
facebook.com/events/s/ukraine-independence-day-rally/937965770628954/ Вітаємо з Днем державного прапора України🇺🇦 Беріть прапори, плакати і приходьте ЗАВТРА на ралі у підтримку свободи та незалежності України 🗓️ 24 Серпня ⏰ 17:00-18:30 📍 напроти будівлі парламенту Вікторії Нагадаємо світу, що Україна була, є і буде НЕЗАЛЕЖНОЮ🇺🇦
-
Згідна, що скотиняка, але зазвичай ми починаємо проявляти емпатію до страждань, тому я голосую за швидку утилізацію. Всіх .
-
Він, Крістіно, - відкорковуй)
-
Не бачу приводу не випити) Special occasion, right?
-
facebook.com/events/s/ukraine-independence-day-rally/937965770628954/?mibextid=Gg3lNB З Днем Незалежності🇺🇦!!! Дякуємо захисникам💪!!! Донатимо на допомогу їм 💲! Віримо в найшвидшу Перемогу ❤️! Зустрічаємось сьогодні 5.00-6.30 pm біля Парламенту🇨🇦!!! 💙💛
-
Особисто я не знаю Казали, не можна Валерій? Що скажеш🤔?
-
Дрон маленький до 250 грамів. На нього ліцензія зазвичай не потрібна. Але питаю бо не маю точної інформації.
-
Наче ні. Хіба , якщо є ліцензія та дозвіл на це. Хто знає краще, підкажіть?
-
Скажіть, будь ласка, на дрон знімати можна там?
-
Ось так: 2022-й