Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
То чому ж ви свій коментар видали?
-
Може усі просто полетять на срасію раз так погано було з Україною. Нащо їм загнівающий запад і всі блага цивілізованого світу. Такі виродки будуть нести це гі....но ще й тут. І знову питання мови, от як я можу реагувати на російську нормально коли воно досі живе мріями про срасію.
-
Може Артем відповість вам на це питання.
-
Привіт. Може хтось працює помічником вчителя в школі чи садочку? Напишіть в приват. Дякую
-
А что вы делали на 🇺🇦 празднике если не поддерживаете войну. Или все не так однозначно?
-
Я думаю не треба писати в приват а потрібно оприлюднювати , ми ж одна комуна і всі мають розуміти хто і що говорить
-
Вы спрашиваете или интересуетесь ?
-
Это одно и тоже. Знак вопроса в конце предложения означает вопрос. Который возник из за интереса. У вас сейчас есть хорошая возможность доказать что мы ошибаемся.
-
Насправді він вже і в Ванкувері прославився, особливо серед дівчат, тому будьте обережні
-
Хто розуміється в створенні груп, давайте створимо спеціальну для таких людей, з фото то послугами які вони надають. А то на людях вони українці, а в інете герої.
-
То про ліки. Supplements йдуть окремо і заспокійливих тут чимало, і чистої валеріани, і сумішей, в складі яких є валеріана. Без рецепту supplements всі.
-
Я лично видел валериану в валмарте на полке без рецепта www.walmart.ca/en/ip/equate-valerian-root-natural-source-unisex/6000189068677 www.walmart.ca/en/ip/Nature-s-Way-Valerian-Root-530-mg-180-Vegetarian-Capsules/2UHOHI1G6F1Y
-
я спрашивала в волмарте успокоительное мне ответили что только по рецепту врача. Благо с Украины передали посылкой лекарства
-
Тут валериана продается, альтернатива не нужна) Walmart, без рецепта, на витаминах, бадах
-
Який препарат в Канаді є альтернативою нашої валеріани ? Щоб вільно можна було придбати
-
Это ваша медицинская страховка, права и id
-
Скільки коштують?
-
Дівчата, напишіть мені в особисті, хто очікував футболки маленьких розмірів🙏 Ми нарешті отримали довгоочікуване замовлення: всі розміри в наявності. Gift shop працює сьогодні і завтра до 15:00
-
Дякую!
-
То BC ID Посвідчення особи. Маючи його, якщо дитина 12+ , можна отримати проїзний для школярів на рік. (Дітям 13+треба платити за автобус) Плюс - буде мати місцеве посвідчення особи
9 Feb 2023, 06:38
12164/23540
about 4 hours ago