Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Польська Caritas, маєш на увазі? Якщо так, то це давно відома організація. Але чого разом? І як вони можуть вплинути рішення Канади щодо українців з CUAET?
-
🔔Друзі, запрошую на пробний БЕЗКОШТОВНИЙ урок з програмування 👩💻 🔹Scratch 🔹Minecraft 🔹Roblox А також: 🔶 математики 📐 🔶 української мови🇺🇦 🔶 англійської мови 🇬🇧 🔶 підготовки до школи 📚 Ваша дитина годинами грає у відеоігри?😳 А що, якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 🚘 💡Представляємо вам нашу онлайн-школу програмування! Ми запрошуємо дітей до від 5 до 17 років на безкоштовний пробний урок🌸 Дитина навчиться створювати свої власні ігри у веселій та інтерактивній формі✅👩💻 Навчання в форматі онлайн, уроки проходять на платформi з вчителем 😊 Ви можете знаходитись в будь-якому місті чи країні! Дайте вашій дитині старт у цифрову епоху 🤓🎉 Для запису на пробний урок пишіть в приват❤️
-
Всім привіт, може є в когось така книжка яка вже не потрібна. Дякую за зворотній звʼязок
-
Подивіться Coast Capital. Вони працюють у суботу, пропонують безкоштовний chequing, debit & credit рахунки. Є відділення по Вікторії й за її межами. Онлайн-банкінг так собі, якщо порівнювати з PrivatBank або MonoBank в Україні, але тут +/- у всіх банків так.
-
www.eventbrite.com/e/693364681427
-
Є вільна однобедрумна в оренду, 4 поверх (останній), район Oak Bay, 1500 на місяць плюс інтернет і світло. Без дітей, без домашніх тварин
-
Правила_руху_Британська_Колумбія_УКР.pdf
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,де можна знайти правила дорожнього руху у Вікторії українською мовою.Англійською знайшли,а усе перекладати дууууже багато,та ще й не знаємо добре мову)))Скоро потрібно змінювати водійське посвідчення,хотіли підготуватися.Дуже дякую за розуміння 🙂
-
Це хтось переклав за допомогою гугл ? Давайте відредагуємо
-
Можливо і гугл. Я їх знайшла в іншому чаті, вчила так як є і вже здала. Редагувати у мене немає часу . Якшо хтось зможе це зробити - будь ласка.
-
Даже на русском можно
-
Можна обирати мову. Я здавала українською.