Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня, найкраще було би написати на електронну адресу Генерального консульства України в Едмонтон, або безпосередньо до Посольства України в Канаді. Дитина отримує канадське громадянство і батьки подають заяву до консульства ( безкоштовно і може подати один із батьків, ну той хто є громадянином України) . Але ще раз, звертайтеся до консульства України.
-
Дякую теж скористаюся ❤️Але мені важливий власний досвід на практиці хто по кроково і як робив 🙏
-
У нас є всі рибальські ліцензії (fresh water, tidal water in BC + salmon stamp), але не маю ліцензію, але не маю ліцензію на полювання. Бо як я зрозумів, тут полювати самостійно можно тільки через рік як став резидентом. Якщо в когось є лодка/яхта, і потрібні чоловічі руки щоб допомогти, теж готовий приєднатися.
-
Привіт усім!😊 Хто має каяки?)Чоловік шукає компанію кататися 🚣♀️
-
Так Написала йому Дякую
-
ReStore Є у Вікторії і ще один в Ленгфорді
-
І мені теж потрібно, Дякую
-
Ось тут : m.facebook.com/groups/712863209822368/?ref=share&mibextid=I6gGtw
-
Доброго вечора! Підскажіть будь-ласка де можна подивитись недорогі меблі (окрім маркетплейс). Може хтось щось віддає в доброму стані або знає місцеві магазини. Дуже дякую 🙏🏻
-
Можна дізнатись коли здохне кацапня?
-
Хочете дізнатися більше по культуру корінних народів, поспілкуватися з іншими новоприбулими та власниками PR cards та ще й смачно попоїсти українські страви задарма? Тоді обов'язково зареєструйтеся та завітайте цієї неділі, 24 вересня, об 11:00 до Ukrainian Cultural Centre - Victoria, BC на безкоштовний майстер-клас із традиційного бісероплетіння корінних народів Канади. Цього дня до нас долучиться Indigenous artist Сара Андердаун, яка навчить усіх присутніх робити традиційні прикраси із бісеру. Попередній досвід не потрібен. Усім необхідним для виготовлення прикрас, українським обідом та перекладом із англійською на українську організатори забезпечують безкоштовно. Щоб забезпечити собі місце, обов’язково зареєструйтеся за посиланням www.constructionfoundation.ca/we/ Якщо плануєте завітати із дітьми, будь ласка, зареєструйте їх також. Якщо маєте запитання, напишіть їх на [email protected] Захід проводиться Construction Foundation of BC за підтримки IRCC.