Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Сьогодні наш Президент прибув до Канади, і чесно я була шокована коментарями канадійців, про те навіщо помагати Україні більше. Я таких коментів ще не бачила, і це потім говорять що вони дуже Polite. Шок. Нажаль окрім нас наша перемога всім байдужа. Мусимо донатити і допомагати чим можемо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Ну, наприклад, хоча б для того, щоб вас з рашистами не плутали? Без образ. Я просто зараз живу в будинку. Де повно росіян. Може хтось із них і українець (як мінімум, один точно), але я того ніколи не дізнаюся. Коли чую російську на вулиці - сприймаю людей як росіян. Якою мовою розмовляти - право вибору, звичайно, кожного, але для багатьох українців російська мова після 24 лютого (як мінімум) стала неприємною мʼяко кажучи, то чи можна їх за це засуджувати і змушувати комунікувати (хоч і в односторонньому порядку) російською? Мені здається, що багато російськомовних забувають, що протягом всього їх життя більшість українців із ввічливості переходила на російську (щоб їм було зручно), але як виявилося багатьом російськомовним важко перейти в розмові із ввічливості на українську. Чому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    То так ніби завжди вся нечисть з півнями зникала, але тут щось пішло не так... часові пояси?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    Ніякої палки немає Все включено в одне питання: якщо хтось переконує, чи твердо стоїть на позиції, що потрібно говорити українською тільки і хоче квітучої України, що він робить у цій групі та взагалі у Канаді..? Бо тут якби мова англійська, і при тому, ніхто не ловить індусів, китайців, бразильців та інших на вулиці та не розказує якою мовою їм говорити…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Тут как бы палка о двух концах. Живя в Украине есть смысл я считаю, хотя бы для того чтоб Украина не стала второй Беларусью. Живя в Канаде смысла ноль, ввиду того что украинский тут вряд ли когда нибудь пригодится
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    Я бачу вагому причину, але у кожного свої обставини..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимурка
    wrote on last edited by
    Я прекрасно знаю украинский язык, я даже говорить на нем могу, но в личной жизни я его использую только в разговоре с украинцами и то, если я забыл как на русском это слово будет, к примеру слово журба, которое я нормально перевести на русский не могу. Это выбор каждого. Главное, что я вас понимаю, а вы меня. Что бы вы не написали на украинском я пойму всё
    1 Reply Last reply
    0
  • t154236597T Offline
    t154236597T Offline
    Vladyslav Dusko
    wrote on last edited by
    А зачем переходить на украинский специально? Я всю жизнь говорил на русском и мои родители тоже, Не вижу причины намеренно переходить на украинский В канаде два языка государственных, никто не мешал нашим политикам узаконить два официальных языка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    Я з вами погоджуюсь майже повністю. Але то ж не складно - перейти на українську. Бо саме це наша мова. Свого часу у нас її відібрали, зараз просто повертаємо своє. Пс. Я теж російськомовна, теж з Донецької обл., але намагаюся)) З війною за кордон пішла прямо екпансія російської. Просто не хочу її поширювати. В любому випадку - гарного дня)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Ага, мне тоже, правда не в этой группе, в калгарийской. Тут меня просто рашистской мразью назвали😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимурка
    wrote on last edited by
    Говорили😊 2 раза. 😏была бы у меня такая сила я бы не был бы здесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Тебе не говорили еще что это ты виноват в том рашка развязала войну? 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимурка
    wrote on last edited by
    На русском языке в мире говорят 300 миллионов человек, а население России оссии составляет 140 миллионов, родной язык ≠ что я сру им в вашу душу. И я ни как не принижал Украину. Что вы имеете ввиду на счёт "Порядочных украинцев"? Опять делите людей по языку на котором говорила моя мать, ее мать и ее мать, при том что все мы идентифицируем себя как украинцы, являюсь частью Донецкой области, не примкнув к ДНР и не становясь на сторону оккупанта. Мне очень смешно и грустно... Живя в Канаде, в стране где люди с разных частей света и каждый говорит на своем языке и диалекте, со своей культурой: вы принижаете человека, который с той же страны, что и вы; который ничего плохого вам не сделал; ставите всех в один ряд перед рвом. Я уверен, что если у вас была возможность всех русскоязычных расстрелять вы бы с удовольствием это сделали, главное не забудьте обмазать кровью своё лицо, а потом выпить крови русскоговорящего немовля. 😘Да? Неприятно тупые ярлыки слушать? (Кого я обманую, вы будете гордиться такими ярлыками) Видно — ваши взгляды сделают из страны не единое целое с процветающим будущем, а разделение населения и соответственно слабость и Руїну. Хорошего вам дня! Моя щира, мила мама дитини, потому что это всё, что можно о вас сказать😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t522997704T Offline
    t522997704T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Ви зробили правильний вибір! Бо я і моя дитина буде жити поряд настоящих порядних українців. А той срач, який Ви та інші російськомовні насрали, ми винесемо і моя Україна буде найкращою і квітучою. Не фіг срати в ній ні тезами , ні фразами , ні діями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6016064400T Offline
    t6016064400T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t61604536T Offline
    t61604536T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    І я worker на 3 роки, 2 вересня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Tkachenko
    wrote on last edited by
    Mісяць тому знайома отримала worker на 3 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t6016064400T Offline
    t6016064400T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Добрий день, громадо! Підкажіть, що ставлять на візі cuaet зараз «visitor» чи «worker»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    One bedroom suite в таунхаусе наверное
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Ау! Чи ще залишилися вільні волонтери? А то здається всіх розібрали 😎 Раптом ви дуже хочете поволонтерити, але не знаєте як? Український культурний центр шукає волонтерів на українську вечерю 29 вересня. Зібрані кошти дозволяють нам утримувати центр для громади, культурних закладів, зустрічей новоприбулих, школи, хорів та різних заходів. Волонтерів обіцяємо нагодувати (вечеря + напій). Запишіться, будь ласочка, ось тут: m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0948A8AA2DAAFBC61-ukrainian3 Дякуємо вам за підтримку!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags