Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Да-да, поэтому Трюдо перед коренными народами и извинялся не так давно Я ничего не путал) Те же концлагеря были, навязывание религии и т.д.
-
Газовых камер
-
Называй, как хочешь) Концлагеря и на территории рейха, кстати, тоже совершенно разные были И не везде вели в камеру или вскрывали мозги… Но суть одна: это было не добровольно и как немцев никто не просил, так и индейцы белых из высшей расы тоже)
-
У меня утро здесь, а вам спать пора) Никто про деда через пару дней не вспомнит) Ему за все отчет давать, а нам шо?)
-
Что у Трюдо отвратительные референты?
-
Ну для украинцев точно не слишком-то хорошо получилось, увы. Надеюсь, хоть быстро проедут эту тему.
-
Добрий вечір! Якщо хтось із новоприбулих по програмі CUAET або із PR шукає роботу або хоче розширити свою професійну мережу, зверніть увагу на завтрашній ярмарок вакансій у Вікторії. Будуть присутні представники таких наймаючих компаній, як ✅ Aerotek ✅ BC Ferries ✅ BC Infrastructure Benefits (BCIB) ✅ BC Insulators Union Local 118 ✅ BC Regional Council of Carpenters (BCRCC) ✅ City of Victoria ✅ District of Saanich ✅ Don Mann Excavating Ltd ✅ Esquimalt Recreation ✅ Fairmont Empress ✅ H&R Block ✅ Kinetic Construction ✅ Paladin Security ✅ Pacific Coast Health Services ✅ Philbrook's Boatyard Ltd. ✅ University of Victoria тощо Деталі заходу: 🗓️ Дата: 26 вересня, 2023 🕒 Час: 13:00 - 16:00 📍 Локація: Hotel Grand Pacific, 463 Belleville St., Victoria, BC 🔗 Реєстрація за посиланням: www.constructionfoundation.ca/we/ Усі зареєстровані учасники отримають фірмові набори від організаторів. Пошта для запитань та коментарів: [email protected]. Захід проводиться Construction Foundation of BC у межах програми Welcome Exchange program за підтримки Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).
-
ДОброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можливо здати безкоштовно медогляд без карти MSP, а маючи сам номер.
-
Я можу намалювати щось, але торти не роблю)
-
Канадська є 🤣