Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А в чому проблема здати knowledge та road test у досвідчених водіїв? Чому такі складності?
-
Британська Колумбія не міняє права )))) тільки пересдача і не важливо якої країни або провінції у вас права. Якщо більше ніж 90 діб - отримувати місцеві потрібно.
-
По «нашему це»: Летіть у калгарі міняєте на права альберти потім міняєте на права британської колумбії
-
Доброго ранку) Чи можете порекомендувати когось з великою машиною, хто міг би за винагороду завтра зустріти біля парому і відвести по Вікторії? 2 людей, 6 валіз, 3 кота)
-
Доброго ранку!Хтось збирається їхати в Україну найближчим часом?)Відгукніться в особисті повідомлення😊Дякую зазделегідь🙂
-
Якби не здала, то він би ще пильнував щоб ти за кермо не сідала без іншого водія
-
А скільки валіз на людину можна? Бо в мене 4 на 2-х)
-
Знаю лише щодо валіз. Можна здати при посадці, валіза до 23 кг максимум, все безкоштовно (або ж входить у вартість квитка)
-
Поділіться, будь ласка, досвідом перевезення великих валіз і тварин паромом. Валізи вантажать окремо у вантажне відділення? Чи є доплата за багаж? І куди тварин?
-
Дякую!
-
В мене було дві валізи, нічого про кількість не говорили, тому я так розумію без обмежень
-
По результату кількість валіз не обмежена, але обмежена вага - 23 кг. Якщо більше, треба перепаковувати. В мене було перевищення на 2-3 кг і не було куди пакувати, то мені запропонували самій на машину завантажити і все поїхало. З тваринами вхід окремо, як з велосипедами. Вони залишаються в окремій кімнаті на 2 поверсі з машинами, де є клітки, вода і опалення. Можна залишити ненадовго і піднятися до основних залів.
-
Італійський магазин шукає працівників. Сьогодні спілкувалася з власницею і нарешті попила хорошої кави ))) 5125 Cordova Bay Rd, Victoria, BC V8Y 2K1