Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброї ночі. Підкажіть будь-ласка волк ін клініку з онлайн бронюванням візиту,або просто клініку,яку ви можете порекомендувати
-
З мого досвіду, не всі вони однакові, як мінімум деякі клініки взагалі не приймають людей з вулиці, треба спочатку подзвонити, зробити телефонний appiontment, на ньому поговорити з лікарем, і тільки потім він вам скаже, щоб приходили до нього. Деякі можуть appointment робити на той же день, деякі на наступний тиждень. А є взагалі одна клініка що працює повністю онлайн, там можна зробити телефонний appointment на конкретний, зручний для вас час, і в ній можна записатися на тести, отримати ліки, але нормальний огляд, звісно, зробити не вийде. Отож, хоча б перевіряйте на сайті клініки, чи вони приймають людей з вулиці у живій черзі, перед тим як іти.
-
Добрий день. Волк ин клініки тут всі однакові. Знаходите найближчу через гугл меп. І йдіть туди з дитиною о 7мій ранку. Так вы точно попадете
-
Дякую ❤️
-
Спитайте в фб групі українців Вікторії. Там є власниці дитсадків. Може, у них є місця.
-
Доброго дня! Підскажіть дієвий спосіб знайти садок для дитини (1р.10 місяців) в Вікторії або Ленгфорді
-
Доброго ранку, текст робив нотаріус з України, підписував консул у місцевому консульстві, відправка орігінала meest, термін дії доручення на нерухомість 1 місяць, якщо не помиляюсь, на авто більше.
-
Доброго ранку! Хто оформляв довіреність тут для України ? Напишіть будь ласка в особисті повідомлення🙏
-
Fig Deli, я помню тут кто-то спрашивал за ряжанку
-
Так, ось завезли буквально нещодавно 👌
-
Друзі, запрошуємо доєднатись до новоствореної групи Українців на острові Ванкувер m.facebook.com/groups/1098052394703675/?ref=share&mibextid=S66gvF Це не група Українці Вікторії, нова група об‘єднує весь острів, тож Welcome!
-
Глобалізація в дії
-
Подзвоніть сюди спитайте, у них раніше були квартири трохи дешевше конкурентів hudsonmews.townline.com/floorplans
-
А навіщо мені зайвий раз користуватись автобусом,якщо можна просто зняти житло там,де я частіше за все буваю Якби я жив великою родиною,тоді має сенс зняти житло у більш спокійному місці,де хоча б безпечніше і немає наркоманів,а так нам з дівчиною просто потрібно,щоб усе було більш-менш поряд
-
Щоб працювати недалеко? Багато хто не водить авто, а з автобусами тут специфічно - з ескваймолта до ленгфорда наприклад півтори години з двома пересадками
-
Oak Bay не дуже зручно без автівки...
-
Бо немає автівки,та і oak bay не дуже схоже на даунтаун😁
-
На Fairfield лише будинки.
-
Вітаю! Ріелтори займаються тут лише продажем нерухомості. По оренді - варіанти можуть бути на маркетплейс, або як вивіски на самих будівлях.
-
Доброго вечора Підкажіть будь-ласка,чи можливо зняти студію/1 бедрум до 2000 у цих районах міста? Якщо у вас контакти ріелтора,то був би дуже вдячний
9 Feb 2023, 06:38
12937/24068
about 10 hours ago