Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вийшла програма для українців, які мають родичів у Канаді
-
Я так розумію , що вимоги до мови нема? Так ще стільки всього вилами-по-воді-писаного🤯
-
Да, всего-то нужен родственник в Канаде)))
-
родич, якому виповнилося 18
-
Написала о особисте
-
Так, хто мав надію по народженим дітям отримати, не вийде
-
Это в корне меняет ситуацию)))
-
Хто може мене удочерити 🤣🤣🤣🤣?
-
Насколько я помню, Зеленский просил страны не упрощать процедуру иммиграции и вроде даже все ему пообещали…
-
Это было в новостях, что он сделал неофициальное обращение ко всем принимающим странам В принципе Канада, единственная предложила такую программу на данный момент
-
Не Зеленский, и никто ничего не обещал, как обычно, кто-то ( из политиков) решил чёт из себя извергнуть на публику, а дальше понеслось
-
Тож це таке, вибірково для тих хто і так ймовірно тут би залишився якщо родичі вже мають постійний статус
-
Я б не сказала що це спрощення імміграції, це ж тільки для тих в кого тут родичі є, а в багатьох їх немає і їм треба буде подаватись по експрес ентрі
-
Никогда в стране не был Никто тебя не видел Отправляй доки онлайн и получай резидентство
-
Та конечно спрощення) И сам express entry это самое лучшее и простое, что существует в мире
-
Зараз вже спрощено і це, але все-одно не для всіх. Немає родичів, до побачення, подавайся як всі)
-
Проте спонсорство дітей і партнерів це найлегша програма імміграції з усіх)
-
Онлайн все подається з 2016)
-
Провінційні програми найпростіші. Зараз все подається онлайн.
-
Окрім експрес ентері є ще провінційні програми, які легше. Є кілька пілотних програм. А в кого були родичі, то вони повинні були підходити фінансово, як мінімум 2 роки спонсорувати заявника. Батьки не могли спонсорувати дітей.
9 Feb 2023, 06:38
13299/23552
about 4 hours ago