Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго вечора! Шукаю швачку для пошиву сорочки робочої. Напишіть будь-ласка в дірект хто приймає замовлення
-
Будівельна компанія Lux Industries набирає працівників. Досвід/без досвіду, але з бажанням працювати. 8 годинний робочий день. Після випробувального терміну можливість надання кімнати (limited) Робота у Langford area. Можливість отримати нові скіли, навчаємо. Будуємо жилий комплекс з нуля під ключ, 7 будинків - 26 юнітів . Знання англійської не обов'язково. Можливість кар'єрного росту. Якщо цікавить пишіть в лічку.
-
Здам кімнату в 2-хкімнатній квартирі в районі View Royal. З 1 грудня. Якщо цікавить пишіть в лічку
-
Ми подбали про ваші солодкі вихідні, завітайте до Українського культурного центру та захопіть шматочок цього смаколику, поки є в наявності торт 1,4 кг - $50, шматок $7 Працюємо сьогодні до 16:00 Є доставка в Ленгфорд
-
Привіт всім , мене звати Дарія. Прошу допомоги інформаційної. Планую переїзджати в Ваше місто з Ванкуверу. Підскажіть будь ласка де краще шукати житло, роботу ?
-
Житло там де буде робота,а роботу там де буде житло)
-
📺 Questions & Answers: Нова программа: Воззʼєднання сімʼї: новий шлях до отримання статусу PR в Канаді🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання, які стосуються нової програми=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=7jzs8vGS0VU 🎙 Доповідач - Святослав Лашкевич , сертифікований імміграційний консультант 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 30 жовтня 2023 року ⏰ Час Ванкувер - 11-00. 📟 Дата 30 жовтня 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 21-00. .‼️ Теми для обговорення: 👇 1. Про программу, та зміни які відбулися останнім часом; 3. Питання та відповіді.
-
Оксана Тодоренко Я с ней с 2019 знаком
-
Скажіть будь ласка чи можна знайти завтра стоматолога, в дитини дуже болить зуб ? Є на такі випадки куди звернутись?
-
😔 а як знайти той номер, бо в гуглі нічого не можу знайти.
-
Дякую
-
Навіть зараз можна дзвонити?