Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Більш слати не буду, набридло
-
особисто для вас даю офіційний сайт НАЗК
-
влаштовувати клоунаду це не до мене, це в політику
-
❗ Привіт батьки і діти Школа ' Young coder school ' шукає зацікавлених дітей, які хочуть розвинути свої знання і навички в сфері технологій. Чому саме ми? 🤳Якщо дитина не уявляє свого життя без гаджетів - ми зробимо, щоб це хоббі було професійним і приносило користь. 🐯Якщо дитина обожнює мультики - навчимо їх створювати. 🎮Якщо любить грати в ігри - навчимо створювати їх самостійно. Формат навчання - онлайн. Вік 6-17 років. Різні напрямки навчання. Підбираємо зручний час. Пишіть 'урок' в особисті повідомлення і я зареєструю дитинку на перший безкоштовний урок.
-
Щиро дякую!
-
Вітаю, це може бути додаток Turo, або можна знайти шось на Budget/National
-
Спільнота, порадьте, де можна взяти авто в рент на тиждень?
-
Привіт. Маю трохи хороших речей для хлопця на 11-13 років, орієнтовно на 164 см. Можливо комусь потрібно?
-
www.facebook.com/marketplace/item/7087765921268856/?mibextid=6ojiHh Часто на маркетплейсі виставляються безкоштовні або за символічну ціну🎄 просто частіше моніторити треба
-
Віддам крісло в українську сім'ю. Все гаразд з ним, просто немає місця для нього. Кому цікаво, пишіть в приват. Самовивіз, Ленгфорд.
-
Привіт, Цікаво, а чи є журналісти в цій групі. Якщо є, напишіть в приват. Мене цікавить статистика 🇺🇦⚔️🇷🇺 воєнних подій: population, migration, casualties on both sides, economy, в цифрах. Так щоб все в одному місці було.
-
Є можливо дані тільки по плану та виконанню нашого бюджету Усе інше закрито
-
В умовах війни, офіційні дані засекретили з обох боків Є публікації ООН, але вони дуже приблизні
-
Так, Звичайно. Але є зовнішні спостерігачі, наприклад Reuters, UN, U.S. intelligence, Satellite imagery, офіційні репорти мін. оборони. Можливо хтось зібрав все це разом та зробив триангуляцію даних.
-
Свято наближається!!!!