Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
💼 WEBINAR Як правильно обрати NOC CODE. Які вимоги до листа від роботодавця в Канаді і поза межами Канади.CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання завчасно=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=joiyliX2FpM 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☄️ Теми для обговорення: ▪️Що таке NOC; ▪️Структура NOC; ▪️Для чого потрібний NOC при імміграції; ▪️Як дізнатися свій NOC; ▪️Який NOC вибрати основним, якщо було декілька спеціальностей; ▪️Вимоги до написання листа від роботодавця. 🎙 Доповідач - RCIC Iryna Atamanchuk - ліцензований імміграційний експерт; ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 18 листопада 2023 року ⏰ Час міста Торонто - 13-00. 📟 Дата 18 листопада 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 20-00.
-
Добрий вечір красуні, запрошую вас на корекцію та фарбування брів за дуже приємними цінами 😏❤️ . Також через місяць буду робити ламінування та фарбування вій . Працюю з нашими українськими матеріалами . За всіма подробицями пишіть на робочу сторінку instagram.com/eyebrows_are_everything?igshid=M2RkZGJiMzhjOQ==
-
Виглядає саме так, нажаль:(
-
Вітаю. Хочу висловити вдячність усім, хто підтримав мене і долучився до збору. Українці, ви неймовірні! І не лише українці. Якщо ви знаєте когось із місцевих, хто також донатив, будь ласка, передайте їм, що я безмежно їм дякую! Для мене було дуже важливо відчути, що люди довкола не байдужі до мене і мого горя, бо самотність- страшне відчуття, яке з'їдає зсередини. Але завдяки вам я точно знаю, що життя продовжується, не зважаючи ні на що, і наші люди за будь-яких обставин залишаються людьми. Дякую вам ще раз!
-
Предлагаю вынести на обсуждение формулу идеально борща. Ингредиенты, процесс. И почему мясо в нем важно? Почему это не борщ? Я вот например и зелёный борщ, с крапивой. И он как раз вкусен без мяса.
-
Наш украинский борщ великолепен когда он постный и когда нет 💙💛
-
Ми навчили готувати борщ місцевих. Це сімʼя фест нейшенс+італієць. То вони по всім гостям по святам і вихідним носять борщ:) І завжди нам розповідають! Це так приємно!
-
Who’s this? Are you in this chat?
-
Персональних даних там не має Та якщо людина його відправляє, то напевно сама ділиться інформацію
-
Можешь хоть каждую неделю сдавать)
-
Шановна громадо, кому потрібне безкоштовне ліжко queen size з матрацом🛏️ в гарному стані? Напишіть мені в повідомлення.