Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Обовʼязково якщо це співпаде з графіком моєї роботи☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5314749043T Offline
    t5314749043T Offline
    Roman C
    wrote on last edited by
    Можливо ще в когось є ялинка для цієї сім'ї? Я нещодавно ще одну знайшов теж віддав нещодавно прибулим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    Ну тоді до зустрічі в УКЦ, Настя . @Mafa333 , коли там наступна сесія ліпити вареники ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t712650511T Offline
    t712650511T Offline
    Кривко
    wrote on last edited by
    Будемо вдячні дуже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    Настя , та ви не переживайте - давайте свій робочий графік. І ми зробимо щоб хоч одна сесія вареників була у вільний від вашої роботи час: Треба ж допомогти людині влитися у громаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t712650511T Offline
    t712650511T Offline
    Кривко
    wrote on last edited by
    Не знаю за всіх,але там люди дуже гарні і добрі. Приходьте туди обов'язково
    1 Reply Last reply
    0
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Ну якщо в цій громаді всі люди такі токсичні як ви то не дуже хочу вливатись в неї😅 але в цю пʼятницю я вільна, прийду з радістю познайомлюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Що ж можна адекватно задати питання одразу і я на них відповім, отож відповіді на ваші запитання: 1. Хто я я Настя мені 18 і я не волантер нічого такого просто намагаюсь поширити збір мого друга 2. Я тут лише місяць і знаю лише декілька людей 3. Я вам скинула сторінку волантера який проводить збір, перейшовши на яку ви можете побачити що це справжня людина до того ж в його актуальних історіях закріплено вже не один збір коштів де пише для кого вони і на що ці кошти збирають. В збережених історіях є відео з бригадою яка отримувала мавік та нові колеса ну загалом отримувала те на що збирали, банка закріплена в хлопця в профілі і ви можете особисто якщо не довіряєте мені перевести йому гроші. Тож маю надію що відповіла на ваші запитання ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    Никто тут не токсичен особо Его поведение это да: классический harassment, но в Канаде это достаточно легко решается)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Можно пожалуйста ссылку на инсту организатора сбора?
    1 Reply Last reply
    0
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Та я не переймаюсь😁 Просто прохання про допомогу хлопцям перетворилось в якусь абсолютно недоцільну дискусію, адже я не змушувала конкретних людей скидати гроші, думаю ніхто б не збіднів відправивши три долари, адже це ми тут в теплі в добрі а люди які дали мені як і всім нам можливість жити мерзнуть в окопах без потрібного обладнання, я не думала що звичайний збір з доказами що людина справді витрачає зібрані гроші на потреби воїнів перетвориться на вияснення чи я ходжу на суспільні заходи одразу сюди вставлю посилання на інстаграм бо можна писати одне повідомлення в 15 хвилин instagram.com/m.yevtushyk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Що ж думаю я надала максимум інформації про цей збір, все що вас цікавитиме по самих зборах є в інстаграмі Максима, дякую вам за увагу далі ваше рішення все ще не вірите в правдивість інформації пропустіть ці повідомлення, маєте змогу допомогти допоможіть зі збором коштів. Всім дякую за увагу і гарного вечора🤝🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Настя, не треба все сприймати персонально негативно в свій бік. Війна триває майже два роки, ми всі відправляємо гроші в ті сторони, які ми знаємо особисто. Як ви розумієте, ми всі виснажені і маємо довіряти будь яким зборам для допомоги ЗСУ. Тому не треба ображатися, якщо ми хочемо знати і розуміти, на що саме йде збір.
    1 Reply Last reply
    0
  • t730877254T Offline
    t730877254T Offline
    Настя Савчук
    wrote on last edited by
    Я не вважаю що слово виснажилися тут доцільне, бо вони не виснажилися виборювати свободу нашої країни а у всьому наступному що ви написали я можу сказати що я не ображалась ні на кого, я просто відповідала на запитання які були поставлені мені. І не розраховувала на підтримку кожного, звернулась до небайдужих і все🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Shcherbakova
    wrote on last edited by
    Good night, Маю питання, а саме: -Ви робили Справку про відсутність судимості для тих, хто проживає у Канаді і був у Китаї з 18 років на протязі більш ніж 6 місяців. Thanks for your support P.S. Знаю весь процес по Україні, Польщі, Індонезії Кому цікаво-в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t630998035T Offline
    t630998035T Offline
    Valeriia Shumik
    wrote on last edited by
    В Українському культурному центр🇺🇦 є тортики на продаж🤤 Медовики і Наполеон по $30 за торт Шматочок - $7 Працюємо у будні з ⏰9:00 - 15:00 📍3277 Douglas St, Victoria Заходьте на солоденьке☕️🍰
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Shapoval
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Родиною збираємось прилетіти до Вікторію на початку лютого. Збираю більше інформації. Підскажіть будь ласка. Для першого місяця яку локацію /район можете порадити для бронювання Airbnb чи готелю? Щоб було зручно та не далеко їздити оформлювати документи та шукати житло. Та підскажіть будь ласка як в Вікторії з громадським транспортом? Чи є абонементи на місяць чи потрібно купувати що разу квиток, та які ціни? Дякую за відповіді 🌷
    1 Reply Last reply
    0
  • t381424026T Offline
    t381424026T Offline
    Viktoriia Hebel (Kostenko)
    wrote on last edited by
    Доброго всім дня. Шукаю швею для заміни замка в куртці. Чи хтось надає такі послуги? І яка вартість? Є сенс міняти чи купувати нову? Дякую . Гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii
    wrote on last edited by
    Спробуйте самі замінити. То не так складно www.amazon.ca/XIANHU-Zipper-Repair-Kit-Replacement/dp/B09VD35X17/ref=asc_df_B09VD35X17/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=579069243801&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6009687796852557125&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001605&hvtargid=pla-1729913930367&psc=1&mcid=4697e34a79fb37e2860f6087a2983fcc
    1 Reply Last reply
    0
  • t6016064400T Offline
    t6016064400T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Квартира-студія Форт/Квадра. 5 поверх. Панорамні вікна. Люкс оснащений повним набором побутової техніки, холодильник, плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна та сушильна машини. Просторий гараж для велосипедів, укомплектований підйомником для обслуговування та інструментами, а також гостьова стоянка для велосипедів і станція для миття домашніх тварин. Будівля також обладнана чудовою загальною кімнатою з великою кількістю зручних місць для сидіння, великим смарт-телевізором для кіновечорів з друзями та великою кількістю робочого/навчального простору. Кілька поверхів вище чарівного магазину Belle General на нашій вулиці (де НАЙКРАЩІ веганські закуски, і ви можете замовити веганські BLT's для самовивозу в п'ятницю 😋) сонячне патіо на даху з барбекю, затишна зона відпочинку та обідній стіл. Надається гаряча вода. 1550$ на місяць + 80$/місяць інтернет + світло це приблизно 20$/місяць. З 1 січня по 1 березня
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags