Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А Ванкувер від Вікторії відрізняється умовами отримання ПР?. Чи бали більші нараховуються?
-
Так, по програмі bc pnp за те що я живу у Вікторії я можу отримати 25 балів, якби жила метро Ванкувер не отримала б нічого, а 25 балів нормальне число
-
Вітаю! Мене звати Олена, я організовую безкоштовні вступні онлайн заняття з програмування для дітей віком від 5 до 18 років. На заняттях познайомимося з популярними платформами Roblox, Scratch, Minecraft, Unity, де спробуємо створимо першу власну гру. Для старших дітей - знайомство з мовами програмування, як Python, Web-розробка та Java. Наша мета - це показати дітям та батькам, що вчитися програмувати не важко, а навпаки цікаво та перспективно! Якщо Вам цікаво, будь ласка, пишіть "+" в коментарях або мені в особисті повідомлення.
-
Доброго дня. Шукаю на пʼятницю та суботу моделей на манікюр та покриття гель лаком. Для тренування швидкості. Район Oak Bay. Оплата 30$
-
I не забудьте будь ласка захопити смаколики до загального столу (якщо маєте можливість) та настільні ігри🙂
-
Дуже гарно Іринка робить і носиться місяць , рекомендую усім. Дуже старанний майстер
-
Рекомендую Альону 🥰 instagram.com/alena_storyy?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==
-
🎟 Послуги для українців🇺🇦 які перебувають в Канаді 🇨🇦 по візі CUAET та VISITOR. ✅ Ви перебуваєте в Канаді як тимчасовий резидент відповідно до CUAET ◾️ отримати або продовжити дозвіл на роботу (WP) ◾️ отримати або продовжити дозвіл на навчання (SP) ◾️ оримати фінансову допомогу ◾️ отримати допомогу в Канаді (підтримка, послуги та інформація) ✅ Ви перебуваєте в Канаді, але не підпадаєте під CUAET. Однак у рамках заходів після CUAET для громадян України та членів їхніх сімей ви можете подати заяву ◾️ подати заявку , щоб продовжити свій статус відвідувача в Канаді ◾️ відкритий дозвіл на роботу в Канаді ◾️ дозвіл на навчання в Канаді Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
додаток на телефон? але напевно їх там та сама кількість